Danmark var død og begravet, men genopstod og reddede med et fantastisk comeback livet i den bedste række. I den anden ende af stjerneskalaen har de store nationers NHL-spillere været med til at gøre slutrunden særdeles mindeværdig. I dag slutter det. Efter en lang og bevægende turnering - er A-VM i ishockey nået frem til finalen og kampen om bronze.

I går var en indbringende dag for vores ekspertteam, der ramte alt, hvad de skød efter i semifinalerne, både mht kampvinder og Over/Under-spil. Alene krydset i Sverige-Tjekkiet hjembragte odds 4,3...

Samlet har The A-Team et VM-overskud på 1.141 kr og en tilbagebetaling på 106% efter en slutrunde, der er blevet mandsopdækket med cirka 40 grundige og velskrevne analyser - og næsten 70 tip. Flot og solidt!

Finalen spilles kl. 20:15 og har deltagelse af forhåndsfavoritterne fra Canada og Tjekkiet. Peter Seeberg har sat canadiernes uhyggelige offensive styrke og noget mindre imponerende defensive evner op mod det godt organiserede og defensivt stærke tjekkiske mandskab - og når i sin analyse frem til, at finalen skal ses, ikke spilles på! Kampen er for åben, og oddsene for lave...

Oddset er derimod vældig fint i eftermiddagens bronzekamp (kl. 16:15) mellem Rusland og Sverige. Ifølge Poul V. Nielsens analyse vil de unge russere være klart mere motiverede end de rutinerede svenskere, for hvem udsigten til en bronzemedalje ikke er særligt ophidsende. Poul vurderer russernes chance for at vinde til at være fifty-fifty, hvilket vil sige, at alt over odds 2 er et valuebet. Worldbets 2,45 er en decideret gave!

Læs analyserne af bronze- og guld-kampen: http://www.betxpert.com/ekspert/vm/