I aften spilles returkampene i de to semifinaler i årets UEFA Cup, hvor CSKA Moskva tager imod Parma kl. 18:45 (0-0 efter første kamp), mens AZ Alkmaar med danske Kenneth Perez kl. 21:00 får besøg af Sporting Lissabon (1-2 efter første kamp).

I begge dagens semifinaleopgør er der derfor intet afgjort på forhånd, og hvilke to hold der kommer til at stå i finalen d. 18. maj i Lissabon, er en helt åben affære. En finale der i øvrigt bliver afviklet på Estádio José Alvalade, der til dagligt er hjemmebane for den ene af semifinalisterne, Sporting Lissabon.

Per Marxen har kigget dybt i krystalkuglen forud for dagens første opgør, det russisk-italienske møde i Moskva. Bookmakerne på markedet har gjort CSKA til storfavoritter til at vinde kampen, men Per advarer mod at spille imod Parma - ud fra deres resultater hidtil i turneringen, og deres til tider nærmest kyniske indstilling til kampene, som altså hidtil har bragt det i Serie A nedrykningstruede mandskab så vidt. Per går direkte efter et ganske velbetalt X til odds 4,00. Og regner i øvrigt med at der er en målfattig kamp i vente...

I dagens anden semifinale har vores hollandske ekspert, Kim Pors, genvundet sin tillid til AZ Alkmaar, og tror på at de efter en længere periode med svingene præstationer, kan besejre dagens gæster fra Lissabon, der er uden angrebsprofilen Pinilla. Og dermed stjæle finalebilletterne fra portugiserne.

Skulle vores eksperter få ret i deres forudsigelser om dagens kamp, er der to meget spændende opgør i vente, som meget vel kan gå hen og blive afgjort udover de ordinære spilletider.

Se de dybdegående analyser af dagens to semifinaler på http://www.betxpert.com/ekspert/uefa