Vi har udvidet ekspertpanelet med en erfaren tipper med stor indsigt i dansk fodbold: Velkommen til ”Source”. Se hans første eksperttip:

 

Source anbefaler spil på en målfattig fredagskamp mellem Silkeborg og Sønderjyske: http://www.betxpert.com/ekspert/tips/silkeborg-soenderjyske-under-2-5-1

 

Source lukkes ind i ekspertpanelet efter nogle få brugertips som udelukkende blev skrevet for at han lige kunne prøve BetXperts analysemodel. Der er nemlig tale om en tipper med en erfaring - han har fx solgt tips til udenlandske spillegrupper - der gør at vi ikke tvivler på hans værdi-forståelse, og vi har derfor undladt at køre et længere kvalifikationsforløb.

 

Source - der optræder under pseudonym af erhvervsmæssige årsager, men vi kender ham personligt - har i et stykke tid udvekslet tips med andre i en lukket gruppe, men vil gerne henvende sig til en bredere læserskare. Her kommer BetXpert ind i billedet.

 

Som læser er du naturligvis velkommen til at se ham an et stykke tid før du begynder at lade dig inspirere af hans analyser.

 

Vi giver hermed ordet til Source selv:

 

”Jeg har fulgt med i europæisk fodbold i snart tre årtier. Det sidste årti har det primært været med fokus på dansk sport, hvorved jeg har fået opbygget et solidt netværk og dyb indsigt i det danske spillemarked. Det er altid med stor fornøjelse, at jeg følger de danske fodboldkampe fra fødsel (første odds på markedet) og frem til kick off.

 

Jeg har altid lavet mine egne vurderinger inden markedet bliver sonderet, hvilke ofte byder på gode værdispil efter min overbevisning. Det er altid en subjektiv vurdering, så jeg ser frem til mange sjove kommentarer fra jer, når jeg har 'jokket i spinaten'. Forventer dog helt klart oftest at træde på de gode druer, som forhåbentlig kan opgradere lørdagens vin til en Pomerol.”