Sponsoreret indhold fra Betsafe

Game Of Thrones-stjernen Hafþór Björnsson er ifølge Betsafe favorit til at sikre sig titlen som verdens stærkeste mand. Konkurrencen indledes på søndag i Malaysia.

Danske fans af tv-serien Game Of Thrones vil vide, at skuespilleren Hafþór Björnsson, der spiller Gregor Clegane, er et bjerg af en mand. Björnssons karakter nyder da også tilnavnet "The Mountain" og har gennem serien vist sig som et særdeles skræmmende bekendtskab for sine fjender.

At der ikke bare er tale om godt skuespil illustreres ved, at Björnsson faktisk er Betsafes favorit til at blive kåret til "Verdens stærkeste mand" i konkurrencen af samme navn. En sejr til islændingen står i odds 3,50, hvilket er marginalt lavere end den forsvarende mester Zydrunas Savickas og forrige års mester Brian Shaw. Begge kan spilles til odds 3,70.

"Det er imponerende, at Björnsson formår at have en succesfuld skuespiller-karriere og samtidig være i den absolutte verdenselite inden for styrkesporten. Han blev to'er i konkurrencen sidste år og har vist glimrende form på det seneste. Vi forudser tæt løb med Savickas og shaw, men islændingen ser skarpest ud - både på filmlærredet og i virkeligheden", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Konkurrencen om at blive verdens stærkeste mand er en årligt tilbagevendende begivenhed, som i år finder sted i Malaysia. Første heat finder sted på søndag. Læs mere om konkurrencen her:
http://www.theworldsstrongestman.com/

Hvem vinder The Worlds Strongest Man 2015?

Hafþór Björnsson: odds 3.50

Brian Shaw: odds 3.70

Zydrunas Savickas: odds 3.70

Eddie Hall: odds 7.00

Mike Burke: odds 7.00

Terry Hollands: odds 10.50

Warrick Brant: odds 17.50

Jean-François Caron: odds 17.50

Dave Ostlund: odds 25.00

Jerry Pritchett: odds 25.00

Laurence Shahlaei: odds 25.00

Martin Wildauer: odds 25.00

Find spillet på Betsafe under International - Worlds Strongest Man