FC København fejede i går endnu én af de direkte modstandere i toppen af Superligaen af banen. Denne gang var det vaklende OB det gik ud over, da de blev spillet ud af Parken med et forsmædeligt 0-5 nederlag.

Københavnerne har nu mødt de sidste to sæsoners sølvvindere fra OB to gange, og alle øvrige hold én gang. Og har stadig første nederlag til gode. Kun 2 gange er det lykkedes modstanderne at tage point fra dem (Silkeborg og AaB).

Sæsonen er 12 runder gammel, og FCK har allerede et forspring på 13 points ned til FC Midtjylland på 2. pladsen, som dog har aftenens kamp i Randers i baghånden. Bolden er som bekendt rund, men forspringet er - objektivt set - så stort, at spændingen mht. hvem der løber med mesterskabet anno 2010/11 stort set er væk.

Til sammenligning opnåede FCK sidste år 68 points for 33 kampe, og vandt ligaen med 9 points foran OB. Året forinden blev guldet hentet hjem på 74 points (5 points forspring).

Derfor har bookmakerne også valgt at anlægge et andet syn på FCK's suverænitet, og fokus går nu på hvor længe "Løverne" kan blive ved med at tryne alle de andre.

Bookmakeren Betsafe tilbyder bl.a. odds på, om FC København leverer en hidtil uset præstation, og går ubesejret i gennem sæsonen. Kan de suveræne københavnere overhovedet besejres?

- Naturligvis kommer der dårlige kampe, og 33 kampe er meget lang tid at gå uden at tabe en kamp. Til gengæld er FCKs start-11’er formentlig den bedste i Superligaen nogensinde, og med et uhyre højt bundniveau selv på dårlige dage, så vi tror under alle omstændigheder ikke på, at FCK taber mere end tre kampe i sæsonen, udtaler Social Media Manager Kent Ballegaard i en pressemeddelelse.

Ballegaard oplyser også, at en FCK-sæson uden Superliga-nederlag inden sæsonstart ville have udløst i omegnen af 15-20 gange pengene - oddset for det udfald er nu helt nede i 5 gange indsatsen.

Aktuelle FCK-odds fra Betsafe:

Antal Superliga-nederlag i sæsonen

Ubesejret 5,00

1 nederlag 4,50

2 nederlag 4,00

3 nederlag 6,00

4 eller flere nederlag 2,40