Der er stille på sådan en mandag - især fordi EM i kvindehåndbold holder hviledag. Men fra London kan vi heldigvis byde på Premier League-opgør mellem Fulham og Manchester United - kl. 21. Læs om kampen hér:

United ligger på en usædvanligt ydmyg fjerdeplads - efter Chelsea, Everton og Arsenal. Ikke ligefrem noget, der huer de stolte nordenglændere...

Men efter en ustabil sæsonstart, er resultaterne begyndt at rulle ud af den djævelrøde angrebsmaskine. United har 4 sejre i træk i Premier League med en samlet målscore på 11-1. I de seneste 2 udekampe er Newcastle blevet tævet med 3-1 og WBA med 3-0.

Samtidig har klubben sikret sig adgang til play-off i Champions League. Ganske vist kun via en gruppe-andenplads efter franske Lyon, men det skyldtes, at United i sidste uge tog til Fenerbahce i Tyrkiet med et andethold - fordi kvalifikationen allerede VAR sikret, og fordi Alex Ferguson ønskede at spare stamspillerne.

Van Nistelrooy, Scholes, Keane, Giggs, Rooney, Ferdinand, Gary Neville, Heinze, Smith og Silvestre blev alle hjemme i England, mens en række unge spillere tog til Tyrkiet og tabte 3-0.

Missionen er klar: United tager til London i aften for at slå Fulham - efter gårsdagens pointdeling mellem Arsenal og Chelsea er der nemlig mulighed for at hale ind på begge klubber. Imidlertid er hyperfarlige van Nistelroy temmelig tvivlsom med en lårskade, og en anden angriber, Louis Saha, er på skadesbænken indtil næste år. I forsvaret er Wes Brown ude med en achillesskade.

Især van Nistelroy vil helt sikkert være savnet, hvis han må sidde over. Men som man kunne se af Uniteds seneste ligakamp mod Southampton, hvor Ruud van N. også sad over, er der andre, der kan score. Paul Scholes, Ronaldo og Wayne Rooney nettede hver een gang i 3-0-sejren - dermed har Scholes scoret i 3 ligakampe i træk.

Sådan stillede Uniteds op mod Southampton:
Carroll; Neville G., Ferdinand, Silvestre, Heinze; Ronaldo, Keane, Scholes, Giggs; Smith (Bellion, 62) Rooney. Substitutes: Howard, Brown, Miller, Fletcher.

Stærkt hold.

Men man skal ikke afskrive Fulham, som er et meget svingende og derfor uforudsigeligt mandskab. De sidste 6 ligakampe har givet 3 sejre, 3 nederlag. Hjemme har klubben vundet over Tottenham, men tabt til Chelsea og Blackburn. Ude er det blevet til sejre over Newcastle (4-1!) og Norwich, mens det blev til et knebent 1-0-nederlag i Everton. Ind i mellem har der også været et pokal-nederlag på 1-2 til Chelsea. Sidste ligakamp var på Carrow Road i Norwich, hvor et Andy Cole-mål gav en 1-0-sejr. Netop Andy Cole er som bekendt gammel United-måltyv.

Fulham må, som det ser ud nu, undvære følgende spillere, som dog alle har været ude i et stykke tid:
Lee Clark, Jerome Bonnissel, Mark Crossley, Luis Boa Morte (topscorer sammen med Cole) og danske Claus Jensen.

Jensen har en lille mulighed for at blive klar, men det er meget usandsynligt.

I udekampen mod Norwich, stillede Fulham således op: van der Sar, Volz, Bocanegra, Malbranque, Legwinski, Pembridge, McBride, Bouba Diop, Rehman, Pearce, Cole. Subs: Flitney, Radzinski, Hammond, Knight, Rosenior.

London-mandskabet råder i princippet over en rigtig god midtbane med bomstærke Bouba Diop (der kan tackle bette Paul Scholes til månen, hvis det skal være), storspilleren i svøb Tomas Radzinski (fremragende spilfordeler) og så vores egen Claus Jensen. Men Jensen er som bekendt stadig ikke kampklar, og Radzinski sidder for tiden på bænken. Angrebet er svækket uden Boa Morte, men med Cole og Mcbride ser det nu ikke helt skidt ud. Svageste punkt synes at være forsvaret: Målscoren siger 18-27.

I hvert fald er Fulham ikke særlig god til at spille afventende, defensiv fodbold. Kun 2 uafgjorte er det blevet til i sæsonen, og klubbens kampe er ofte temmelig målrige.

Det lyder som mad for Manchester. Men med Fulhams uforudsigelighed in mente, var det måske på sin plads at overveje det skyhøje odds der er at hente på hjemmesejren.

Hold øje med BetXperts Premier League-side, hvor der i løbet af dagen vil komme en uddybende analyse samt skades- og trupopdatering. Her kan man i øvrigt også skrive sig på en mailingliste og dermed få et praj, når analysen kommer på:
http://www.betxpert.com/ekspert/eng/