Dagens OL-landevejsløb i cykling for mænd var en sand succeshistorie for vores OL-eksperter, navnligt for Thomas Foged Thomsen og Claus Albjerg. Hele 221% lyder tilbagebetalingen for vores OL-panel på efter dagens løb!

Thomas, som er vores faste cykelekspert, smed allerede torsdag aften en klar anbefaling af Paolo Bettini op i OL-panelet, til flotte odds 10,00 hos Unibet*. Et odds der dog - forståeligt nok - stort set alle steder faldt i løbet af fredag og lørdag.

Efter at storfavoritten Bettini i høj grad havde kontrolleret dagens cykelløb, kunne han da også kåres som en fortjent guldvinder. Til glæde for alle de der havde fulgt Thomas´ anbefaling.

Tippet på Bettini var dog ikke den eneste succes-historie fra dagens cykelløb. Thomas havde til head-2-head spillene fået kyndig assistance fra Claus Albjerg, til dagligt på ATP, og af de 9 h2h-forslag de to havde lagt ud til brugerne af BetXpert.com, gik de 8 rent hjem! Sammen med et doublespil.

Alt i alt var der til dagens OL-cykling meldt spilforslag op på BetXpert.com for i alt 900 kr. For de brugere der fulgte dem alle, blev indsatsen mere end fordoblet! Thomas´ og Claus´ spil gave således et netto-overskud på i alt 1.092 kr. Dvs. en tilbagebetaling på hele 221% for 11 blandede spil på ét enkelt cykelløb.

Dét kan man da kalde en flyvende OL-start!

Vi håber at vores øvrige OL-eksperter er mindst lige så skarpe, så vi kan holde stilen langt ind i legene! Lige nu ligger der bl.a. spilforslag til søndagens kvinde-håndbold fra vores faste håndbold-ekspert, Kenneth Bech. OL-panelet finder du på adressen http://www.betxpert.com/ekspert/ol

Og så behøver vi vel ikke minde om at det nok er værd at tage et kig forbi OL-panelet på for at lure Thomas´ og Claus´ forslag, inden de mandlige ryttere igen skal i aktion onsdag d. 18. august, hvor der køres enkeltstart fra kl. 14:00...