Mandag er en tynd dag, spilmæssigt, men i dag kan vi trods alt byde på et par analyser. Blandt andet et saftigt håndbold-tip fra den svenske liga.

Kenneth Bech har fundet et stort valuebet i Guif-Skövde. Skövde fører ligaen, men har vist svaghedstegn på udebane. Så hvorfor ikke spille på hjemmestærke Guif - til det meget høje odds 3,6...? Kenneth forventer en lige kamp og giver Guif 47% chance for at vinde. Et stort valuebet - værdi på 169% - med andre ord.

Håndboldeksperterne har i øvrigt haft en fremragende weekend med 6 rigtige ud af 7 tip. Kenneth Bech ramte plet med 2 spanske analyser - den ene til odds 2,7. Og den nye co-ekspert, Ole Kusk, fik en flot start med 4 rigtige ud af 5 analyser af dansk håndbold. Blandt andet fik Ole ret, da han forudsagde en overraskelse i kampen mellem Team Tvis Holstbro og topholdet Århus GF.

Tjek ind på håndboldsiden og læs Kenneths analyse (spilstop kl. 19):

http://www.betxpert.com/ekspert/hb/#43101

Endelig kan vi senere på aftenen byde på en analyse fra den franske anden division, hvorfra Jens Bøye tidligere har fundet gode tip. Denne gang drejer det sig om topkampen mellem Nancy og Gueugnon, hvor Jens forventer en hjemmesejr. Læs om kampen, der har spilstop kl. 20.15:

http://www.betxpert.com/ekspert/andre/#43099