Netop som Laudrup og Faxe vejrede morgenluft i det spanske, løb man ind i et nyt nederlag, denne gang 0-2 ude mod Racing Santander. Rygter om lukkede bestyrelsesmøder i klubben i løbet af mandagen gør trænerparrets fremtid usikker.

Fakta er at der er ved at være pres på den dynamiske danske duo for at skaffe resultater til en klub der ikke kan leve med at ligge næstsidst i en liga hvor man de seneste par år har spillet med pænt oppe i den øverste halvdel med to 9. pladser til følge. Getafe møder onsdag Athletic Bilbao hjemme og et nyt nederlag her vil lægge yderligere pres på inden weekendens lumske opgave i Osasuna.

Er Michael Laudrup cheftræner for Getafe per 1/12-2007?
Ja: 1.40
Nej: 2.60

Også i den hjemlige superliga er et par af trænernavnene ved at komme under pres. Således synes sædet under cheftræner Anders Lindroth at være glohedt ovenpå 5 nederlag på rad og række. Marketingchef - Danmark for expekt*, Allan Drost uddyber:

”Linderoth har en svær opgave, da hans hold savner både heldet og kynismen i de to felter – tydeligst demonstreret i kampen mod FCM i søndags. På den baggrund mener vi at der er op mod 30% chance for at Linderoth bliver den næste superliga træner der må forlade sit job – ihvertfald er han vores naturlige favorit”.

Næste Superliga træner der forlader sin stilling
Anders Linderoth, Viborg - 2.80
Tom Køhlert, Brøndby - 4.25
Kasper Juulmand, Lyngby - 4.25
Ove Pedersen, AGF - 8.50
Troels Bech, Esbjerg - 17.00
Andre - 5.65

Med på listen over udsatte trænere er også Brøndbys Tom Køhlert – og det på trods af at Brøndby på det seneste tilsyneladende har fået vendt den dårlige stime. Der er dog stadigvæk antydninger af uro på de indre linier, hvilket får rygtesmede til at postulere at man internt allerede går med planer om at udskifte Brøndby træneren, uden at der dog er nogle deciderede kandidater på plads.

Er Tom Køhlert cheftræner for Brøndby per 1/3-2008?
Ja: 1.20
Nej: 3.65