Storkamp i Serie A og Wozniacki-kvartfinale mod giftig modstander i Monte Carlo. Jo, denne fredag har skam noget at byde på - og BetXpert kvitterer med analyser og spilforslag. 


Dertil kommer et andet tennistip, et travtip og et spilforslag til tredje kamp i ishockey-finaleserien mellem SønderjyskE og AaB. 

Se oversigten over analyserne på www.betxpert.com eller her.

Wozniacki mod Petrova
Kl. 19 spiller hele Danmarks tennis-darling, Caroline Wozniacki, kvartfinale i Monte Carlo (grus). Modstanderen er russiske Nadia Petrova som Wozniacki har vundet over tidligere i år (i tre sæt), på hardcourt i India Wells.

Wozniacki er da også klar favorit i denne kamp. Men måske afspejler oddsene ikke de reelle chancer? Petrova er en giftig modstander der har to French Open-semifinaler og diverse grusturnerings-sejre på meritlisten, og Wozniacki er ganske vist formstærk, men det hårde program kan have udmattet danskeren.


Inter mod Juventus
Kl. 20.45 fløjtes der i Milano op til kamp mellem to italienske storklubber der virkelig ikke bryder sig om hinanden, og som begge har brug for en sejr.

Inter - italiensk mester de seneste fire sæsoner, pt ligatoer og vældigt hjemmestærk - skal selvfølgelig være favorit på eget græs mod et Juve-hold der kun indtager sjettepladsen efter en ustabil sæson hvor det især har set skidt ud på udebane.

Der er bare det ved det at Inter i aften spiller den tredje kamp på syv dage - og at klubben på tirsdag spiller CL-semifinale mod Barcelona. Truppen er fremragende og bred, men alligevel - er der energi til en pragtindsats mod Juve?