Efter en torsdag med en blandet dansk landhandel i Europa League-kvalifikationen (Randers fik en tysk lussing, BIF måtte nøjes med 1-1 på eget græs, og OB vandt på udebane i en målfest), er det blevet fredag og tid til fokus på andre sportsgrene.

Nemlig tennis og trav.

Tennisekspert Lars Baes har kigget på WTA-turneringen i Istanbul og ATP-turneringen i Gstaad og fundet nogle fiduser. Den første kamp går i gang kl. 12:30, den sidste kl. 17. Læs hans analyser her.

Kl. 16:10 går løb 6 i gang på Århus Travbane. Herfra har hestehvisker Thomas Jørgensen fundet en fin h2h med værdi. Se hans tip.

Blandet dansk succes i Europa
FC København fik en nydelig (omend lidt heldig) start på 3. kvalifikationsrunde til Champions League da klubben onsdag aften vandt 3-1 på hjemmebane i Parken over norske Stabæk. Et godt rygstød før næste uges returkamp i Oslo.

Derimod kneb det for de andre danske Europa-farere i torsdagens Europa League-kvalifikation.

OB vandt på udebane over makedonske Rabotnicki - og scorede fire mål. Slet ikke så skidt. Bortset fra at modstanderen var af tvivlsom kvalitet, og at der gik tre mål ind på fynboerne...

Dog, tre point og noget der ligner halvandet ben i næste runde. Langt bedre end situationen for Randers og Brøndby.

Brøndby er ikke uden chancer, men 1-1 på hjemmebane mod Legia Warszawa er skuffende, og det lægger op til en svær returkamp. Legia er nemlig noget bedre end Flora Tallinn som BIF slog ud i 2. kvalifikationsrunde (BIF tabte 0-1 hjemme, men vandt så 4-1 ude).

Praktisk talt uden chancer må Randers siges at være. 0-4 blev det på eget Essex Park-græs mod den tyske storklub Hamburger Sport-Verein. Randers var uden topscorer Nygaard og kreatør Grahn, men selv med dem på holdet, ville randrusianerne nok have været en klasse under de effektive tyskere.

Returkampene spilles torsdag i næste uge.