Man kan godt mærke på spiludbudet at diverse fodboldligaer er gået på sommerferie, men i denne tid er der både Giro d’Italia og French Open; så helt skidt er det bestemt ikke. Og et par fodboldrækker holder stadig stand.

Således den irske liga, hvorfra Brian Villadsen har fundet en fin fredagsfidus i Waterford United - UCD Dublin. Det ligner en temmelig åben kamp, med et lille plus til hjemmeholdet, og favorable odds betyder at der er flot værdi i et asian handicap-spil på Waterford. Man får indsatsen tilbage ved uafgjort, og ifølge Villadsens chancevurdering, er der dermed kun 30 procents risiko for tab. Kampen spilles kl. 20:45.

Læs analysen hér: http://www.betxpert.com/ekspert/irl/#61461

Men før vi når til Irland og aften, skal vi til tennis i Frankrig. Jesper Røjskjær har hidtil i årets udgave af French Open/Roland Garros demonstreret sin næse for at finde værdi i underhundene, og det er også dén vej han følger i dag hvor han anbefaler spil på Monfils mod Nalbandian.

Spil imod Nalbandian

David Nalbandian kan lidt af hvert med en tennisketcher, men i tredje runde af French Open er han oppe mod en anden vidunderdreng, franske Gaël Monfils, og her kan den argentinske stjerne meget vel møde sin overmand.
Monfils ramte formen i sidste uge i Pörtschach med finaleplads og en imponerende sejr over Lleyton Hewitt, og onsdagens udradering af Juan Ignacio Chela så også nydelig ud.
David Nalbandian har ikke været i ordentlig form i hele 2007. Dels pga. skader, men også fordi den 25-årige argentiner ikke altid er 100 procent fokuseret på sin tenniskariere. Han kvalifikaion til tredje runde skyldes primært en nem lodtrækning. Spørgsmålet er, om formen er tilstrækkelig til at slå publikumsyndlingen og superfighteren Gaël Monfils. Alt over odds 2,0 på Monfils er spiseligt – og faktisk kan man i skrivende stund få 2,4...

Se hele analysen (forventet kampstart kl. 15): http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/#61472

Giro d´Italia

Her kan man med fordel tjekke forum: http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=35098&ForumID=1#4