Denne fredag går nærmest amok i sportsbegivenheder - og det kvitteres med diverse storkampe i weekenden og mandag (Barca-Real!). Se vores mange analyser og tips...

Fredage er typisk på smalkost hvad angår sportsbegivenheder og dermed spilobjekter. Der sker simpelthen ikke ret meget – fredagen er en slags dyb indånding før weekendens overflod af kampe, stævner og turneringer.

Men ikke denne fredag. Denne fredag er propfyldt med sport der kan udøves, betragtes og ikke mindst spilles på.

8 fredags-tips lige nu

Og det kan ses på vores tips-oversigt. Denne morgen havde vi 5 langrend-tips ude, og i skrivende stund har vi 8 aktive analyser af tennis, skihop, ishockey og fodbold (tysk, italiensk, hollandsk og spansk).

Det starter kl 16 med et Challenger-tennistip og to skihop-forslag, fortsætter kl. 19.30 med et spil fra AL Bank Ligaen – og kulminerer med tips til 4 fodboldkampe der går i gang mellem kl. 20:30 og 21:00.

Herunder Mainz-Nürnberg og Breda-PSV der kan ses i TV, henholdsvis Eurosport og Canal9.

Se vores analyse-oversigt på forsiden af BetXpert.com eller her.

Weekendens lækkerier

Fredags-fråden eller ej - weekenden står selvfølgelig ikke tilbage. BetXpert har masser at byde på lørdag og søndag.

Lørdag har vi i skrivende stund et Serie B-tip, to Superliga-spil, et tip til AZ-Heerenveen og en grundig analyse /med tilhørende tip) af Super Six-boksebraget mellem Carl Froch og Arthur Abraham.

På vej er, blandt meget andet, analyser af Premier League-storkampen mellem Aston Villa og Arsenal og Serie A-opgøret mellem de to danskerklubber Juventus og Fiorentina.

Søndag har vi i skrivende stund tips til Inter-Parma og en kamp fra den argentinske liga, Independiente-Estudiantes.

På vej er, blandt meget andet, analyser af Premier League-storkampen mellem Tottenham og Liverpool og Superliga-braget mellem Brøndby og OB.

Mandag: El Clasico og jysk gyser

Den typiske mandag er ligesom den typiske fredag, bare i endnu mere udpræget grad: undseelig og temmelig kedelig. Men den kommende mandag vil åbenbart ikke stå tilbage for fredagens udskejelser.

Mandag den 29. november byder både på jysk Superliga-gyser mellem Horsens og AaB og selveste El Clasico, dvs den traditionsrige arvefjendedyst mellem FC Barcelona og Real Madrid. Vi kommer naturligvis med analyser af begge opgør.