Efter en midtuge med Champions League og Europa League - og to danske sejre til UEFA-regnskabet - er vi tætte på den weekend hvor startskuddet lyder for en ny sæson i den italienske Serie A. Men først skal fredagen fordrives, og det sker bl.a. med et par fodboldtip her på BetXpert.

Vi starter i Jyllandsserien og skal så til Bundesligaen i Tyskland. Fra Dronningborg til Hoffenheim.

Dronningborg tager imod Hobro og er favorit på hjemmebanen (selv om Randers-forstaden ikke ligefrem er langt fra Hobro), men oprykkerne fra Himmerland har et stærkt hold og bør have gode chancer for point. Læs Morten Jensens analyse (kampstart kl. 19).

I Bundesligaens enlige fredagskamp tager sidste sæsons opkomling Hoffenheim imod rutinerede Schalke 04. I et opgør hvor gæsterne der har fået en flot start på sæsonen, står med gode muligheder for at vise hvor skabet skal stå. Læs Martin K. Andersens analyse (kampstart kl. 20.:30).

Europa
I denne midtuge nåede Champions League og Europa League begge til 4. kvalifikationsrunde - sidste skridt før gruppespillene.

I CL-kvalifikationen mødte FC København cypriotiske APOEL og vandt 1-0 på hjemmebane. Returkampen på Cypern spilles onsdag i næste uge.

Derefter gælder det CL-gruppespillet. Det har lodtrækning 27. august og går i gang 15. september.

I Europa League-kvalifikationen vandt Brøndby 2-1 hjemme over Hertha Berlin, mens OB tabte 1-3 i Genoa. Returkampene spilles torsdag i næste uge.

Derefter følger Europa League-gruppespillet. Lodtrækning 28. august og start 17. september.