Asterix, Obelix og de andre gæve gallere var klart overmatchede, men tævede alligevel Julius Cæsar og co. Kan Lyon gentage tricket mod Silvio Cæsars milanesiske tropper i aftenens CL-kamp?

Det er tid til endnu en fransk-italiensk styrkeprøve, og denne gang er slagmarken flyttet til Milano.

Vel er milanesere ikke romere, og Lyon er kun med en meget god vilje en gallisk landsby - men den 2.000 år gamle tvist mellem Romerriget og nogle stædige galliske lilleputter har faktisk en del lighedspunkter med fodbolddysten mellem Milan og Lyon:

Franskmændene er underhunde, og den italienske stormagt ledes af en diktator-lignende person (Silvio Berlusconi). Og Lyon har skam en Asterix og en Obelix: Juninho - karantæne i sidste uges 0-0-kamp i Frankrig - er den lille og snu (og hårdtsparkende), mens den defensive midtbanemand Diarra er den store og bomstærke bautasten-kaster.

Milan har hjemmebane og er favorit, men bestemt ikke selvskreven vinder. Juninho udgør forskellen på et godt og et fremragende Lyon-mandskab, og italienerne kan meget vel få problemer især i højresiden, selv om Cafu og Stam er tilbage i truppen.

Læs analysen af kampen, der fløjtes i gang kl. 20:45 og kan følges på TV3+: http://www.betxpert.com/ekspert/cl/#55739

Aftenens anden CL-kamp er Villarreal-Inter: http://www.betxpert.com/ekspert/andre/#55740

Europæisk fodbolduge

Hold også øje med BetXpert de næste par dage.
Onsdag spilles de resterende to Champions League-kvartfinaler: Barcelona-Benfica og Juventus-Arsenal.
Og torsdag er det tid til UEFA Cuppens kvartfinale-returopgør samt Royal League-finalen i Parken mellem FC København og norske Lillestrøm.

I vores TV-Guide kan du holde øje med, hvilke kampe der kan ses i fjernsynet: http://www.betxpert.com/tv.asp