Kampagnehistorie: BetXpert udlodder et Guld+ hold til fem heldige brugere. Deltag også i BetXperts pulje og vind en valgfri fodbold-trøje.

Champions Leagues gruppespil står for døren, og bookmakerne har udpeget Barcelona, Manchester City og de regerende mestre fra Liverpool som favoritter til at snuppe trofæet.

Holdet.dk* har sponsoreret fem Guld+ hold til fem heldige BetXpert-brugere til deres Champions Manager-hold. Opret et basishold og skriv holdets navn i tråden herunder, så deltager du i konkurrencen. 

Vi trækker lod blandt alle deltagere fredag den 13. september klokken 11:30. 

Sådan deltager du 

  • Opret et basishold på holdet.dk* og skriv dit holdnavn i tråden herunder. Er du ikke en af de heldige vindere, kan du eventuelt selv opgradere dit hold efterfølgende.
  • Deadline for deltagelse er fredag den 13. september klokken 11:30.
  • Herefter trækkes der lod blandt alle deltagere. 
  • De fem vindere meldes i tråden og modtager en privatbesked her på BetXpert med en gratis Guld+ gavekortskode til Champions Manager 2019-2020 (værdi: 79 kr. per kode). 
  • Man kan kun deltage en gang i konkurrencen. 
  • Husk at koderne skal benyttes, inden de første gruppekampe i Champions League fløjtes i gang tirsdag den 17. september klokken 18:55.
  • Holdet.dk*'s regler og vilkår gælder ved deltagelse i managerspillet og oprettelse af konto hos dem. 

Opret dig på holdet.dk her

Kæmp med eksperterne og vind en fodboldtrøje

BetXpert har oprettet en privat pulje, som du som bruger kan deltage i. Spil med og dyst mod eksperterne, Søren Jonassen og Jesper Carstens, samt andre BetXpert-brugere.

Der er en valgfri fodboldtrøje fra Unisport på højkant til den bruger, der slutter øverst i puljen. Det er gratis at være med, og både basishold, guldhold og guld+ hold kan deltage og vinde præmier i puljen.

Klik her: Puljen hedder "Officiel BetXpert 2019 CL-konkurrence", og koden er "value2019".

Ved deltagelse i konkurrencen accepteres både konkurrencereglerne for konkurrencen samt de generelle Vilkår og retningslinjer for brug af BetXpert, vores Privatlivspolitik, samt Cookiepolitik. Du accepterer yderligere, at BetXpert udveksler kontaktoplysninger med holdet.dk* med henblik på den nødvendige identifikation af vinderen og til modtagelse af præmien og vil ikke blive anvendt af tredjepart i reklamesammenhæng.