Der er trukket lod til årets Champions League gruppespil 2019/2020, og vi gennemgår her oddsene for vinderne af de forskellige grupper.

Hvem vinder storduellen mellem PSG og Real Madrid? Hvem vinder den uhyre tætte gruppe G? Og kan Ajax spille sig videre fra gruppe H? I denne historie kigger vi nærmere på oddsene for vinderne af de forskellige grupper i dette års Champions League. 

Champions League 2019/20: Odds på grupperne

Nedenfor har vi samlet overblikket for de forskellige holds vinderodds i de enkelte grupper. De fleste bookmakere har dog også odds på, hvilke hold der tager sig af top 2-placeringerne i grupperne. Disse er man meget velkommen til at diskutere i debatten til denne artikel. 

Champions League - odds på Gruppe A

Hold

Champions League - Gruppe A-odds Bookmaker
Real Madrid 1,90

PSG

2,20
Galatasaray 51,00
Club Brugge 67,00

Odds er senest opdateret 29. august klokken 21.00.

Der er dømt topbrag i gruppe A, hvor Real Madrid og PSG er de store favoritter. Nogle bookmakere har duellen helt lige, men man kan få det højeste odds på en gruppesejr til franskmændene. Både Galatasaray og Club Brugge spås minimale chancer for at gå videre, og belgierne er ifølge oddsene den største underdog. 

Champions League - odds på Gruppe B

Hold

Champions League - Gruppe B-odds Bookmaker
Bayern München 1,61

Tottenham

2,80
Olympiakos 34,00
Røde Stjerne 67,00

Odds er senest opdateret 29. august klokken 21.00.

Også i gruppe B er der to storfavoritter til sejren, men her er tyske Bayern favoritter over hele linjen, mens Tottenham og Christian Eriksen ikke ligger langt derefter. Olympiakos og FCK's bødler fra Røde Stjerne ventes dog ikke at have de store chancer, og netop Røde Stjerne giver de højeste odds for at vinde gruppen.

Champions League - odds på Gruppe C

Hold

Champions League - Gruppe C-odds Bookmaker
Man City 1,16

Atalanta

15,00
Shakhtar Donetsk 18,00
Dinamo Zagreb 101,00

Odds er senest opdateret 29. august klokken 21.00.

Man City er den største gruppevinderfavorit i denne sæson, og englænderne bør også være at regne for blandt de største favoritter til at løfte trofæet. Til gengæld ser det åbent ud i forhold til, hvem der følger dem videre fra gruppen, hvor Atalanta vurderes en anelse bedre end Shakhtar Donetsk. Dinamo Zagreb ligner til gengæld en klar bundprop i denne gruppe.

Champions League - odds på Gruppe D

Hold

Champions League - Gruppe D-odds Bookmaker
Juventus 1,61

Atletico Madrid

2,75
Bayer Levekusen 15,00
Lokomotiv Moskva 67,00

Odds er senest opdateret 29. august klokken 21.00.

Cristiano Ronaldo og Juventus er favoritter til at vinde gruppe D, men ikke langt efter følger Atletico Madrid, der altid er svære at møde. Som tredjestørste favoritter er tyske Leverkusen, der også har et stærkt hold og ikke helt skal afskrive. Det ser dog svært ud for Lokomotiv Moskva, der ikke har mange chancer mod de tre øvrige hold.

Champions League - odds på Gruppe E

Hold

Champions League - Gruppe E-odds Bookmaker
Liverpool 1,57

Napoli

3,75
RB Salzburg 21,00
Genk 101,00

Odds er senest opdateret 29. august klokken 21.00.

De forsvarende mestre fra Liverpool er ganske pæne favoritter i gruppe E, hvor de forventes at spille sig sikkert videre i jagten på endnu et CL-trofæ. Bag dem er italienske Napoli, der også forventes at gå videre, mens RB Salzburg er en dark horse. I bund er belgiske Genk, der nok ikke har de store chancer for avancement.

Champions League - odds på Gruppe F

Hold

Champions League - Gruppe F-odds Bookmaker
Barcelona 1,46

Dortmund

4,75
Inter 8,00
Slavia Prag 151,00

Odds er senest opdateret 29. august klokken 21.00.

Dette er måske sæsonens sværeste gruppe, hvis man kigger bort fra Slavia Prag, der med stor sandsynlighed ender sidst. Favoritterne er Barcelona, der også er blandt de helt store favoritter til at vinde hele turneringen, men de kan få det svært imod især Dortmund, men heller italienske Inter skal undervurderes.

Champions League - odds på Gruppe G

Hold

Champions League - Gruppe G-odds Bookmaker
Leipzig 3,00

Lyon

3,35
Benfica 4,75
Zenit 6,00

Odds er senest opdateret 29. august klokken 21.00.

Gruppe G er sæsonens mest jævnbyrdige gruppe, hvor der ikke er nogen klar favorit hverken til at vinde gruppen eller gå videre. De laveste vinderodds findes dog hos Leipzig, mens Lyon ligger en snert over. Derefter følger Benfica og Zenit, der også begge kan vinde gruppen.

Måske det er gruppen, hvor der kan findes værdi?

Champions League - odds på Gruppe H

Hold

Champions League - Gruppe H-odds Bookmaker
Chelsea 1,80

Ajax

4,50
Valencia 4,50
Lille 15,00

Odds er senest opdateret 29. august klokken 21.00.

I gruppe H er der endnu en engelsk favorit til gruppesejren, hvor Chelsea med Frank Lampard i spidsen er favoritter. Herefter følger en forventet meget tæt duel mellem sidste års semifinalister fra Ajax og spanke Valencia. Til sidst er der franske Lille, der ikke ser ud til at have de store chancer for at vinde gruppen.