Gæt det korrekte resultat og første målscorer i weekendens derby i Superligaen mellem FCK - Brøndby, og du kan vinde et freebet på 500 kr. eller 200 kr. til Betfair Sportsbook

Det er en direkte kamp om førstepladsen i Superligaen, når FCK hjemme i Parken tager imod Brøndby søndag eftermiddag klokken 16.00. Et point adskiller de to hold i toppen, og vinderen af opgøret vil indtage førstepladsen i ligaen. 

Brøndby har haft overhånden i de fem seneste opgør, hvor det er blevet til fire sejre og en enkelt uafgjort, hvis man også tæller 1-0-sejren i Parken i pokalturneringen med. Inden Brøndbys fine indbyrdes stime var det dog FCK, der klart skaffede de bedste resultater i de indbyrdes opgør. 

Der er lagt op til fodboldfest i København, og her på BetXpert har vi en forumkonkurrence til jer brugere, hvor man skal gætte det korrekte resultat og første målscorer i kampen. Der er to freebets på hhv. 500 kr. og 200 kr. til Betfair Sportsbook på spil i konkurrencen. Præmien kommer fra BetXperts store VM-konkurrence, hvor en bruger på en præmiegivende placering i anden runde ikke levede op til konkurrencens krav, og derfor uddeles den præmie nu. 

Alle rigtige gæt på det korrekte resultat deltager i lodtrækningen om et freebet på 500 kr., mens alle rigtige gæt på kampens første målscorer deltager i lodtrækningen om et freebet på 200 kr. Freebettet skal sættes i spil mindst én gang til mindst odds 1,50, og det er den eventuelle nettogevinst fra freebettet, som efterfølgende kan hæves. 

Sådan deltager du 

  • Gæt det korrekte resultat i søndagens derby mellem FCK - Brøndby. Gæt også kampens første målscorer (der kan godt gættes på selvmål og ingen mål). 
  • Gættene skal skrives som en kommentar til denne historie. 
  • Er der ingen, der gætter rigtigt på enten det korrekte resultat og/eller første målscorer, så trækkes der lod blandt alle deltagere i kategorien om præmien.
  • Deadline for deltagelse er ved kampstart søndag den 12. august kl. 16.00. 
  • Om mandagen trækkes der lod om de to freebets. 
  • De to vindere meldes i tråden og kontaktes herefter af BetXpert.
  • Man kan kun deltage en gang i konkurrencen.

Ved deltagelse i denne konkurrence accepterer du, at vi udveksler kontaktoplysninger med Betfair Sportsbook. Dette omfatter det brugernavn og den email-adresse, der er registreret på vindernes konto hos Betfair Sportsbook. Udvekslingen af disse oplysninger tjener udelukkende til den nødvendige identifikation af vinderen, og vil ikke blive anvendt af tredjepart i reklamesammenhæng.