Gæt det korrekte ciffertips mellem Arsenal og Manchester United i FA Cuppens fjerde runde, og du kan vinde en bonus hos Bethard på 300 kroner. I alt er der fire bonusser á 300 kroner på højkant. 

Lodtrækningen til FA Cuppens fjerde runde skabte et storopgør mellem to Premier League-klubber, når Arsenal fredag aften den 25. januar kl. 20:55 tager imod Manchester United. 

Arsenal vandt i weekenden med 2-0 over Chelsea, hvor de for en sjælden gangs skyld holdt modstanderen fra at score. Manchester United er inde i en historisk god stime, og aldrig før har en ny manager for klubben fået en lige så god start, som Ole Gunnar Solskjær har fået. Syv sejre i træk er det blevet til. Træder nordmanden sejrrigt ud af endnu et opgør, eller bliver det Arsenal, der tager endnu et stort skridt mod at gentage triumfen fra 2017, hvor de besejrede Chelsea i finalen.

Gæt det korrekte ciffertips af kampen, og så deltager du i konkurrencen om fire bonusser á 300 kroner til hos Bethard. Præmierne er til overs fra vores CL-konkurrence i efteråret, og jf. CL-konkurrencens regler skal uuddelte præmier gå videre til en ny konkurrence.

Opret dig hos Bethard her

Sådan deltager du

  • Gæt det korrekte ciffertips mellem Arsenal - Manchester United i FA Cuppens fjerde runde.
  • Gættene skal skrives som en kommentar til denne historie. 
  • Der er i alt fire bonusser á 300 kroner hos Bethard på højkant. 
  • Deadline for deltagelse er ved kampstart fredag den 25. januar kl. 20:55.
  • Den efterfølgende mandag (28. januar) trækkes der lod om de fire bonusser á 300 kroner blandt alle korrekte besvarelser. Er der flere end fire brugere med det korrekte ciffertips, trækkes der lod. Har færre end fire brugere gættet korrekt, uddeles der en præmie til hver bruger med det korrekte gæt, mens de resterende præmier trækkes ud blandt alle deltagere. 
  • De fire vindere meldes i tråden og kontaktes herefter af BetXpert. Vinderne har syv dage til at vende tilbage med deres Bethard-oplysninger (brugernavn og email-adresse), og ellers bortfalder gevinsten.
  • Man kan kun deltage en gang i konkurrencen.
  • For at modtage gevinsten er det et krav, at man har en konto hos Bethard. 
  • Bethards regler og vilkår gælder ved oprettelse af konto hos dem og brug af deres produkter.

Bonussen hos Bethard skal omsættes mindst tre gange til mindst odds 1,40 indenfor 28 dage.

Ved deltagelse i denne konkurrence accepterer du, at vi udveksler kontaktoplysninger med Bethard. Dette omfatter det brugernavn og den email-adresse, der er registreret på vindernes konto hos Bethard. Udvekslingen af disse oplysninger tjener udelukkende til den nødvendige identifikation af vinderen, og vil ikke blive anvendt af tredjepart i reklamesammenhæng.

Disclaimer: Bethard og RakeTech (BetXperts ejer) er forbundet via stifterne Johan Svensson og Erik Skarp, der stiftede begge virksomheder sammen i det, der blev til Gameday Group. Erik Skarp er medlem af bestyrelsen hos RakeTech og CEO hos Bethard. Johan Svensson er medlem af bestyrelsen hos Bethard og CCO hos Raketech. De to virksomheder blev opdelt i 2016 og driver adskilte operationer. RakeTech samarbejder med et par hundrede spiludbydere, hvoraf Bethard er en af dem, mens Bethard arbejder sammen med mange affiliates. Bethard og RakeTech har adresse i den samme kontorbygning på Malta, mens BetXpert drives fra Københavnsområdet.