AaB og FC København er blandt de sidste 32 hold i UEFA Cuppen. Begge hold har fået meget spændende lodtrækninger, og Betsafes oddssætter afviser ikke, at det har været svært at tage klaphatten og de danske briller af.

Manchester City kom op af hatten som modstander til FC København, og alt tyder på en helt lige affære her. ”De fleste danske fodboldfans har stadig mareridt om FC Midtjyllands ufortjente exit til Manchester City, som sendte ”Ulvene” ud på straffespark, og kan FC København diske op med en ligeså flot præstation bør chancerne for avancement være pæne, også selvom Manchester City naturligvis er favoritter”, udtaler oddssætter og Country Manager, Benjamin Leander. Her kan danske City-fans få 1,65 på avancement til deres mandskab, mens tilhængere af ”Byens hold” modtager 2,10 for FCK til at få en plads blandt de sidste 16 deltagere.

AaBs Champions League-helte har trukket spanske Deportivo La Coruña, som er langt for fordums storhed, men alligevel må siges at være en stor mundfuld for stribede fra Nordjylland. ”Deportivo er et fremragende hjemmehold, og AaB kommer på en meget, meget hård opgave i Spanien. Til gengæld er et opgør i den danske vinterkulde bestemt ikke på ønskesedlen hos La Coruña, så hvem ved om Jeppe Curth og co. kan skabe nok et fodboldmirakel?”, spørger Leander.

AaB-fans kan score sig pæne 2,95 på, at holdet klarer skærene nok engang. Deportivo La Coruña er nede i 1,35 for en samlet sejr.

Øvrige odds fra Betsafe

AaB – Deportivo La Coruña, 1.kamp 3,05 – 3,15 - 2,35
Deportivo La Coruña – AaB, 2.kamp 1,45 – 4,00 – 7,75

FC København – Manchester City, 1.kamp 2,50 – 3,15 – 2,85
Manchester City – FC København, 2.kamp 1,65 – 3,55 – 5,50