Bankshot er kommet stærkt ud af startblokken med en række pletskud og flot overskud. Se de seneste tips fra den brandvarme basket-ekspert.

NBA-sæsonen banker på døren og basket-fansene kan igen se frem til at følge LeBron James, der er tilbage hos Cleveland Cavaliers, James Harden, Kevin Durant, Chris Paul, Blake Griffin og alle de andre NBA-stjerner.

Det vi også kan glæde os til at følge er ekspertanalyserne fra basketeksperten Bankshot, der har indtaget ekspertpanelet med manér og ramt 20 af de første 28 spilforslag. Det er allerede blevet til et overskud på 8.72 units og en tilbagebetalingsprocent på 131%.

Se ekspertside for Bankshot hvor der pt ligger fire nye tips.

Der er en ret stabil træfsikkerhed hos Bankshot, der som brugertipper ramte 42 af 55 tips og opnåede en tbp på imponerende 132%.

Det er en voldsom lovende start og lørdagen bød på to nye pletskud, da Dallas Mavericks besejrede Orlando Magic i NBA preseason, som faktisk har været ganske indbringende. Der er hentet over 5 units på 8 tips fra NBA preseason.

Men lørdag var der også gevinst på tippet fra den tyrkiske liga, hvor Besiktas tog sejren over Gaziantep.

Vi håber på, at I vil være med til at diskutere en masse basket-kampe, når NBA-sæsonen kommer i fuld sving. Og er man ikke den store basket-better, så kan Bankshots analyser være en rigtig god lejlighed at springe med på vognen og lade sig inspirerer af de mange, gode spilforslag.