BetXperts håndboldtipper Roman Empire er kommet stærkt i gang med 2015 med en hitrate på 33 ud af 48 spil og en tilbagebetalingsprocent 124.

Herrernes håndbold-VM i Qatar er på manges læber disse dage, hvor vi endelig er kommet i gang med den afgørende knock out-fase. Stor opmærksomhed har slutrunden også fået fra vores håndboldtipper Roman Empire, som dagligt har tips fra turneringen. Se de seneste her, hvor han blandt andet tror på en forholdvis let dansk sejr mod Island.

Ud af sammenlagt 48 spil fra 2015 har Roman Empire ramt de 33, hvilket giver en forretning på 24 procent og et samlet udbytte på godt 11 units.

Det stærke udlæg tegner godt for året og kommer i kølvandet på et 2014, som for Roman Empires standarder var lidt under det sædvanlige. 2014 bød således "kun" på en tilbagebetalingsprocent på 101 %. Sammenlagt har Roman Empire dog fat i den lange ende med imponerende 107 % for over 1.200 spil.

Det er desuden også værd af holde øje med vores anden dygtige håndboldekspert Matias Mortensen, der blandt andet gør sig i svensk håndbold. Se her.

Herudover er der blandt brugertips også adskillige gode håndboldtips at hente. Se aktuelle her.

Flytter markedet

Kendetegnende for Roman Empires håndboldspil er, at de flytter markedet. Dvs. at når han fx melder et spil ud på en kamp, hvor over/under-scoren menes at være for lav, så justerer bookmakerne hurtigt oddset til efter Romans chancevurdering. Med andre ord skal man være hurtigt ude, hvis ikke værdien skal fordufte. Et godt tip er dog - hvis du er kommet lidt på bagkant - at kigge nederst i analysen. Her lægger Roman som regel alternative chanchevurderinger ud, og her kan du ind imellem stadig nå at komme med på værdivognen ved at vælge nogle højere og mere risikable linjer til tilsvarende højere odds.

Hvis ikke du allerede er tilmeldt, så kan du få et fortrin ved at komme på maillisten og modtage en mail, hver gang Roman - eller andre eksperter - lægger spiltips ud. For mailliste, klik her.

I forbindelse med VM-slutrunden er der desuden dagligt debat om små specialspil - som fx Jesper Nøddesbo til at score over/under 2,5 mål i en given kamp. Her er Roman også meget aktiv og lægger anbefalinger ud. Se tråden og bland dig i debatten her.

Han kan også følges på Twitter under navnet BettingRoman.

Detaljeret statistik

Det kan også godt betale sig at kigge lidt dybere i vores statistikafdeling. Her kan du se en detaljeret statistisk oversigt over hvilke turneringer eller spiltyper, hvor Roman - eller andre eksperter - klarer sig særligt godt eller særligt skidt. Se her

Og mere generelt kan du for BetXpert se den historiske statistik år for år. Dyk ned her.