Det er tid til en Forårsdag i Helvede. Selv om Arenberg-skoven er strøget fra strækningen, er Paris-Roubaix stadig et grumt cykelløb, og såvel stjerner som vandbærere kan se frem til djævelske pinsler på de nordfranske brosten.

Den 103. udgave af Paris-Roubaix går i gang søndag kl. 13:30 og kan følges på TV2 - og hvis man vil have ekstra spænding, var det måske en idé at kigge forbi BetXperts cykelsports-side, hvor Thomas Foged Thomsen har lagt tip. Læg mærke til, at der hos flere bookmakere er spilstop noget før løbet starter.

Sidste års vinder af Helvede i Nord, som Paris-Roubaix også kaldes, var svenske Magnus Bäckstedt. Men han plages af smerter i den ene hånd efter et styrt, og det er ikke just optimalt før et løb som dette, hvor vibrationerne pga brostenene er værre end i normale landevejsløb. Derfor ser Thomas stor værdi i at spille imod Bäckstedt hos Nordicbet*, der har sat ham op imod amerikaneren George Hincapie. Læs analysen - og de andre tip - hér: http://www.betxpert.com/ekspert/cykling/