Tennistipperen Mr.Profit klar i chatten ved Indian Wells fredag fra kl. 20 og deler livetips ud.
 
Over halvdelen af bookmakernes omsætning kommer efterhånden fra livebetting. Men kan man finde værdi - og hvordan skal man spille?
 
Tennistipperen Mr.Profit er klar til at køre en live-session på BetXpert denne uge. Han mener nemlig, at man i stigende grad skal finde sin værdi live. 
 
"Jeg synes, at bookmakerne er blevet gode til at sætte odds på tenniskampene prematch. In-play synes jeg dog stadig, der er rigtig gode muligheder for at fange nogle gode valuebets," siger Mr.Profit.
 
Udover at lave en del brugertips er Mr.Profit også en flittig bidragsyder i de ugentlige tennisoptakter. Som brugertipper har han haft et stærkt år indtil videre, hvor han er oppe med godt 8 units og en tilbagebetalingsprocent på 122.
 
Højdepunktet var, da han ramte Sara Errani i WTA-turneringen i Dubai til odds 9. Samlet set ligger han med en tilbagebetalingsprocent på en spids over 100.
 
I det personlige regnskab ligger Mr.Profit ifølge egne ord med en tilbagebetalingsprocent på 104, hvor en stor del af spillene kommer fra live-betting.
 

Bookmakerne overvurderer serven 

Dagligt ser Mr.Profit omkring tre timer tennis. Han spiller efter en fast strategi og kigger særligt efter spillere, der er nede med breaks eller sæt. Her mener han nemlig, at man ofte kan fange bookmakerne på det forkerte ben.
 
Herudover holder han også nøje øje med, hvem der starter med serven.
 
"For jeg synes, der er en tendens til, at bookmakerne overvurderer det at holde serv," siger han og nævner et konkret eksempel med en kamp mellem Federer og Murray, hvor Federer giver odds 1,65 før kampen.
 
"Hvis Murray eksempelvis holder til nul i første parti, så vil odds på Federer fx stige til 1,80, og det er tit en overreaktion i mine øjne," siger tennistipperen.
 
Han er klar til at uddybe sin strategi og dele ud af gode live-tips, når han fredag kl. 20 sidder klar i chatten i chatrummet "Live betting."

Chatten findes via forsiden

-> Debat

-> Chat