Den 17. november åbner DBU og TV 2 Sporten op for ”FodboldAwards 2008”. Showet, hvor profiler fra ind- og udland hædres med en lang række af priser. Priser, hvor Betsafe.com er ude med odds på modtagerne af disse som den første aktør på markedet. Country Manager og oddssætter, Benjamin Leander, udtaler om spillene;

”Årets spiller i SAS Ligaen bør være Djiby Fall. 16 mål i 24 kampe siden ankomsten i starten af 2007 taler sit tydelige sprog. Samtidig er de tre andre spillere faldet i niveau efter sommerpausen, så præmien for en kontinuerlig, flot præstation bør gå til Djiby”

Årets SAS Liga spiller
Djiby Fall 1,50
Thomas Augustinussen 4,00
Martin Vingaard 5,50
Jeppe Curth 15,0

”Årets spiller er langt mere tæt, efter flotte Premier League præstationer fra både Martin Laursen og Nicklas Bendtner. Også Christian Poulsen er kommet rigtig flot i gang efter sin brøler i landskampen mod Sverige, så her er der reelt tre mand, som kæmper om trofæet. Daniel Jensen har ikke gjort det dårligt, men hans meritter blegner lidt i sammenligning med de tre andre”

Årets spiller
Martin Laursen 2,00
Nicklas Bendtner 3,10
Christian Poulsen 4,50
Daniel Jensen 8,00

”Erik Hamrén førte et gennemsnitligt AaB-mandskab frem til et meget overraskende DM-guld, for derefter at tage til Rosenborg. På Betsafe tror vi, at man posthumt hædrer Hamrén med titlen som årets træner, men Lars Olsens flotte resultater med OB skal bestemt heller ikke glemmes”.

Årets træner
Erik Hamrén 1,90
Lars Olsen 3,00
Kent Nielsen 5,50
Ove Christensen 8,00

”Mathias Zanka Jørgensens karriere er et sandt eventyr. Siden skiftet fra B93 er han i en alder af 18 år fast mand på U21 landsholdet, og har allerede nu dyrebar erfaring fra SAS Ligaen og international fodbold. OBs Christian Eriksen (Ajax-spiller pr. 1/1/2009) får muligvis ikke så meget eksponering i medierne, men når man som 16-årig har interesse fra Barcelona, Milan og Chelsea, så det ikke undgås, at man nomineres til titlen som årets Arla-talent. David Boysens tid kommer senere, mens Daniel Wass ikke har bevæget sig voldsomt det sidste års tid”.

Årets Arla-Talent
Mathias Zanka Jørgensen 1,35
Christian Eriksen 5,00
Daniel Wass 6,25
David Boysen 15,0

”Årets mål er den pris, vi er allermest sikker på. Stefan Gislasons fantastiske karatespark mod FCN er så sublimt, at mange af de andre kandidater blegner. Holdkammeraten Thomas Rasmussen laver dog et mål, der næsten er ligeså godt, ligesom Djiby Falls akrobatik ej heller skal forklejnes”.

Årets mål
Stefan Gislason 1,40
Thomas Rasmussen 2,75
Djiby Fall 7,50
Jonas Borring 15,0
Alex Valencia 25,0
Petter Furuseth 30,0