Fodboldekspert Søren Jonassen har taget BetXperts ekspertpanel med storm og ramte en ny oddsbombe (odds 7) i League 1 tirsdag aften.

Søren Jonassen blev en del af BetXperts ekspertpanel i sensommeren 2014 og har siden sat bookmakerne godt og grundigt til vægs.

Søren specialiserer sig i engelsk fodbold - nærmere betegnet League 1 og League 2. Han lagde hårdt ud med en tilbagebetalingsprocent på 117 % for 73 spilforslag i 2014. Siden har Søren fortsat de gode takter i 2015 og ligger nu sammenlagt med en tilbagebetalingsprocent på 115 % for 129 spil. Bemærk, at det stadig er forholdsvis få spil at konkludere på, når man skal tage højde for varians. Men meget tyder på, at han har taget på bookmakerne.

Tirsdag havde Søren Jonassen sat sin lid til League 1 og undertippede Gillingham på udebane mod et afbudsramt Swindon-mandskab. Der var ingen slinger i valsen, og med 3-0 sejr til Gillingham kunne Søren sætte odds 7 i banken. Det er anden gang indenfor kort tid, at Søren rammer plet med et højt odds - således ramte han Accrington til selvsamme odds 7 i League 2 for et par uger siden.

Hvis ikke du allerede er tilmeldt, så kan du få et fortrin ved at komme på maillisten og modtage en mail, hver gang Søren Jonassen - eller andre eksperter - lægger spiltips ud. For mailliste, klik her

Detaljeret statistik

Det kan også godt betale sig at kigge lidt dybere i vores statistikafdeling. Her kan du se en detaljeret statistisk oversigt over hvilke turneringer eller spiltyper, hvor Søren Jonassen - eller andre eksperter - klarer sig særligt godt eller særligt skidt. Se her

Og mere generelt kan du for BetXpert se den historiske statistik år for år. Dyk ned her