Tilskuerne på Vicente Calderon i Madrid får 2 fluer med eet smæk i aften kl. 19, når lokalrivalerne Atletico og Real tørner sammen. Dels fodbold i verdensklasse, dels atletik og sprint for alle pengene, når Jesper Grønkjær debuterer for hjemmeholdet og blandt andet skal løbe fra Reals kuglelyn på venstreback-pladsen, Roberto Carlos.

Takket være Kanal5 - og sikkert også andre TV-stationer - får fjernsynsseerne også oplevelsen fra første parket.

BetXpert vil selvsagt ikke stå tilbage, så vores spanske ekspert Martin Verwohlt har begået en grundig analyse af opgøret mellem de royal-galaktiske storebrødre og de atletiske underhunde. Analysen er tvedelt og munder ud i dels spil på Real, dels spil på en målrig kamp, dvs med flere end 2,5 mål.

Kampen er som altid vigtig for begge hold - og ikke bare på grund af lokalrivaliseringen. Atletico vil væk fra sin midterplacering, mens Real kæmper for at holde trit med suveræne Barcelona i toppen af La Primera.

Jesper Grønkjær bliver som nævnt dagens danske indslag på Vicente Calderon. Og mod et afbudsramt Real-forsvar kan det sagtens blive en god debut for den vævre højrekant, der er blevet rost til skyerne i de spanske medier op til denne kamp.

Atletico er dog også plaget af afbud i forsvaret, og kampen kan sagtens vise sig at blive en særdeles målrig affære. Men desværre for Grønkjær og Atletico, ligner Real Madrid i sidste ende en vinder i aftenens opgør på Vicente
Calderon.

Læs de uddybende analyser af det madrilenske opgør hér:
http://www.betxpert.com/ekspert/spa1/