United tager imod City, mens FCK møder FCN i pokalen. Vi har kigget på oddsene for de danske, engelske og spanske fodboldbrag i de kommende dage.

Vi starter stille og roligt med mandagskampen i Superligaen, hvor et noget svingende AGF-mandskab tager imod forstærke Esbjerg, der endnu er ubesejret i foråret.

AGF kan rykke op i det lune midterfelt med en sejr, mens Esbjerg kan udnytte topholdenes pointtab i weekenden til at komme nærmere de europæiske pladser, hvis de kan forlade Aarhus med fuld gevinst.

Mandag 24. marts kl. 19:00

Livestream El Clásico: Her kan du se Barcelona - Real Madrid

AGF Uafgjort Esbjerg
Odds 4,00 Odds 3,60 Odds 2,10
Unibet
MermaidBet
Ladbrokes

Se ekspertanalyse fra Tommy Shearer til opgøret her.

Manchester United-Manchester City

Tirsdagen byder på det meget interessante Manchester-derby i den engelske Premier League.

Manchester City jagter Chelsea´s førsteplads, mens den pressede manager David Moyes kan vinde meget goodwill hos de rødklædte United-fans, hvis det lykkes at styre Wayne Rooney & Co. til sejr mod byrivalerne.

David Moyes må dog finde en afløser for den hollandske bomber Robin van Persie, der igen sidder udenfor med en skade. Det er også Manchester City, der tager favoritværdigheden på Old Trafford.

Men hvis United kan finde lidt af deres gamle magi, så kan alt ske i dette opgør. 

Tirsdag 25. marts kl. 20:45

El Clásico optakt: FC Barcelona - Real Madrid er begge i krise

Manchester United Uafgjort Manchester City
Odds 3,47 Odds 3,65 Odds 2,15
Betfair
Tonybet
Tipico

Læs ekspertanalyse fra Jesper Møgelby til opgøret her.

Sevilla-Real Madrid

Efter den fantastiske El Clásico-kamp skal Barcelona- og Real Madrid-stjernene allerede igen i aktion onsdag aften i den spanske La Liga.

Barcelona med den ustoppelige målmaskine Lionel Messi er monsterfavoritter i hjemmekampen mod Celta Vigo med Michael Krohn-Dehli i truppen.

Mere interessant bliver det at følge Real Madrids kamp mod Sevilla. Kan Ronaldo, Bale og Benzema ryste 3-4 skuffelsen af sig og komme tilbage på sejrskurs mod et spændende og formstærkt Sevilla-mandskab?

Hovedskadsklubben er storfavoritter på Sánchez Pizjuán, men Sevilla kommer med 5 ligasejre i træk, så måske det kan blive en jævnbyrdig affære.

Onsdag 26. marts kl. 22:00

Sevilla Uafgjort Real Madrid
Odds 5,60 Odds 4,55 Odds 1,65
Betsafe
Tonybet
Tipico

FC København-FC Nordsjælland

Onsdagen byder også på pokal-semifinalen i Parken, hvor FCK-Løver tager imod pokal-specialisterne fra FC Nordsjælland.

Begge mandskaber har haft en skuffende Superliga-sæson, og hverken Kasper Hjulmand eller Ståle Solbakken har fundet melodien i foråret.

FCN kommer dog med en frisk sejr i Herning mod FC Midtjylland, men det er nu alligevel FCK, der tager favoritrollen og vel efterhånden skylder en sejr til fansene i Parken.

I weekendens kamp kom Andreas Cornelius igen på måltavlen og genfinder han først topformen, så kan han måske give FCK et godt udgangspunkt til returopgøret i Farum.

Onsdag 26. marts kl. 19:00

FC København Uafgjort FC Nordsjælland
Odds 1,75 Odds 3,75 Odds 5,40
Unibet
Bet365
Betsafe

Hold øje med ekspertanalyser til kampene og kom meget gerne med jeres fiduser.