Der skulle en konvolut med 10.000 kroner gemt i et skab til for alvor at sætte gang i spillelysten hos vores nye fodboldekspert Alexscmidt, der siden har været yderst aktiv med at dele spilforslag på Twitter og i bettinggrupper på Facebook.

Det er lykkedes BetXpert at hente ny forstærkning til ekspertpanelet, og vi kan nu byde velkommen til Alexscmidt. 

Vi kan se frem til at få spilforslag fra en række lande; både flere af de store ligaer som Premier League, La Liga og Serie A, men Alex vil også kigge mod f.eks den danske 1.division, Super League i Schweiz og den italienske Serie B.

Det er en stor udfordring at skulle holde sig opdateret på flere ligaer, og Alex har især indstillet sigtekornet i retning af bookmakernes odds for Over 2,5 mål, Begge Hold Scorer i kampen samt kort- og hjørnespecials.

"Min spidskompetence ligger helt sikkert på over/under-markedet. Og vi skal nok forvente langt flere over-anbefalinger. Det er egentlig sjældent, at der er en spillerunde uden et spilforslag på "Over 2,5 mål" fra min side. Over tid har jeg også skabt min egen "edge" på specielt hjørnespark og kort-spil."

Chefen gemte gambling-konvolut i arbejdsskab

Alex er 26 år og bor i Kolding. Den mere seriøse tilgang til betting startede for et par år siden, hvor der kom godt gang i at dele spilforslag på Twitter under brugernavnet alex_stewen.

"Generelt har jeg altid været tiltrukket og fascineret af gambling. Jeg så på et tidspunkt min daværende chef havde gemt en konvolut med 10.000 kroner i kontanter i sit arbejdsskab. Han lærte mig at oddse og sætte krydser nede i den lokale kiosk. Siden da har søgen efter profit og betvalue været en del af mig."

"At dele spilforslag på Twitter har betydet, at jeg fået et stærkere kendskab til, hvad betting egentlig går ud på. I mit det første år på Twitter gik jeg udelukkende efter at skabe overskud, og selvom det også stadig er målet over tid, så var jeg for fokuseret på bundlinjen."

"Det endte jo som så mange med, at jeg kom tættere og tættere på underskud; variansen blev for stor, og der blev desværre bare truffet mange dumme beslutninger undervejs."

"Det har jeg arbejdet meget med og lærte af mine fejl ved at udvide mit netværk og hele tiden søge sparring/læren. Over tid og gennem mit opbyggende kendskab til de forskellige rækker er jeg blevet bedre til at identificere valuebets og har fundet min niché indenfor over/under-spil.

"Mine analyser bærer et solidt statistisk præg, og i 2020 skabte jeg et solidt overskud på 227 units på mere end 500 tips. Mit mål i år er at indkredse mine spiltips mere, så det er velovervejede tips, der er grundigt analyseret."

"Samtidig vil jeg også blive bedre til at holde mig fokuseret på de ligaer, jeg følger tættest. Så vil jeg også holde bedre øje med variansen og være bedre til at tracke den i gode og dårlige tider."


Jeg håber, I vil tage godt imod Alex, og I kan følge hans spilforslag her.