Nicolai Kristensen lagde majestætisk ud i sæsonens første vintersports-weekend: 5 rigtige ud af 6 - og en tilbagebetaling på 159%. Søndagens ene tip i mændenes storslalom gik galt, da Lasse Kjus ikke magtede at lande foran Schifferer, men det betød mindre efter en strålende lørdag med fuldt hus i langrend og storslalom for kvinder.

Dermed lever Nicolai indtil videre fint op til det krævende tilnavn: Kong Vinter.

Desværre var denne weekend kun en "teaser", for den rigtige sæson går først i gang om en lille måneds tid. Hold øje med forum og med analyserne - og kig efter Nicolai Kristensen! Skriv dig evt på skisports-mailinglisten. Læs mere her:

http://www.betxpert.com/ekspert/vinter

Mens vi venter på mere sne og mere vintersport, har vi heldigvis stadig masser af fodbold at fornøje os med. Ud over spansk og tysk bold, er der i dag et fint stjernetip fra Kenneth Nielsen og den norske liga, mens SAS Liga-mand Anders Kristensen anbefaler spil på Viborg-sejr, når jyderne i dag gæster Parken og FCK!

Se analyserne her:

Tippeligaen: http://www.betxpert.com/ekspert/nor

SAS Ligaen: http://www.betxpert.com/ekspert/dan

Endelig skal vi som sædvanligt, når det er søndag, minde om, at der spilles med NFL-musklerne på ZULU i aften. Tjek analyserne på vores søster-site NFLXpert.com:

http://www.nflxpert.com