Weekenden på BetXpert blev indbringende, godt hjulpet på vej af OL der endelig er blevet skudt igang (vi har flere OL-tips klar til jer)...

Både lørdag og søndag tegnede sig solidt i plus for BetXperts eksperter og de brugere der fulgte vores spilforslag. Weekendens første dag var præget af herrenes landevejscykling, hvor feltetdk ramte plet på tre af fire spil. Desuden havde Asger Hess-Olesen en tennisluring, men dagens regnskab blev så sandeligt også hjulpet godt på vej udenfor OL - nærmere betegnet i den danske Superliga hvor både Mike Larsen og Uffe Andreasen ramte plet (sidstnævnte lurede SønderjyskEs udesejr over Esbjerg til pæne 3,39).

Søndag blev også en givtig dag, hvor bat og ketcher var i fokus. Samuel Jönsson leverede et par flotte bordtennisspil (til hhv. odds 2 og 4,33) mens Steen Pedersen ramte plet i en badmintonluring til odds 3. Desuden havde Frank Pilantra et par pletskud i det brasilianske - og så kan fortjenesten øges yderligere såfremt de to udskudte tenniskampe fra søndag - Sara Errani-Venus William og Jie Zheng-Nadia Petrova - går hjem.

Alt i alt gav weekendens 14 tips og analyser et overskud på 10,39 units, eller hvad der svarer til en tilbagebetalingsprocent på 174%.

Mere OL på programmet

De olympiske lege er jo så langt fra overstået og allerede i dag mandag, er vi klar med tips igen. Til de hurtige har Samuel Jönsson hele fem analyser klar på for- og eftermiddagens bordtennis (find dem her: http://www.betxpert.com/ekspert/samuel-joensson), mens Kenneth Bech har kig på Danmarks kvindehåndboldkamp og såmænd også en vandpolokamp.

I aften har Steen Pedersen udset endnu en badmintonfidus, ligesom der både er fransk og dansk fodbold på programmet.

Du finder alle analyser og tips her: http://www.betxpert.com/ekspert/tips

Resten af ugen er fyldt med OL-discipliner og vi håber her på BetXpert at kunne dække flere af dem (allerede nu er der tips ude på banecykling).

Så hold et vågent øje med siden i den kommende tid - her er noget for enhver smag!