Ekspertpanelets flotte start på september fortsatte tirsdag hvor vi ramte plet med seks ud af seks landskampstips (og en brugertipper ramte odds 6,5)...

Det danske fodboldlandshold vandt 1-0 i Armenien tirsdag aften og holdt dermed liv i det spinkle håb om at komme med til VM i Brasilien i 2014. Her på BetXpert jublede vi selvfølgelig også over sejren, men at Daniel Aggers straffesparksscoring først faldt i anden halvleg, bekom os nu meget godt.

Dermed gik vores tip på 0-0 ved pausen nemlig hjem, til odds 3. Og det var bare een af ekspertpanelets seks landskampsfuldtræffere i løbet af tirsdag. Claus Dejligbjerg skaffede to under 2,5 mål-spil i hus via Canada-Mauritanien (0-1) og Ukraine-England (0-0), og Jens Bøye tilføjede kryds i sidstnævnte kamp samt DNB-2tal i Wales-Serbien (0-3) og 1X i Luxembourg-Nordirland (3-2)*.

I alt hentede ekspertpanelet 13,3 enheder for en indsats på 6 med tirsdagens landskampstips. Dvs en tilbagebetaling på 222%. Og dermed er vi oppe på 119% for september, efter 92 tips, og på 105% (for 2429 tips) for hele 2013.

Se panelstatistikken
Se de senest afviklede eksperttips
Se de aktuelle eksperttips

*Landskampstirsdagen inspirerede også brugertipperen Kermit der på flot vis scorede odds 6,5 for et hjørnesparksspil i Luxembourg-Nordirland. 


Se de senest afviklede brugertips
Se de aktuelle brugertips