Martin Kampmann levede op til både sit navn og sit ry og leverede en brav indsats i nattens MMA-dyst (Mixed Martial Arts) mod Jake Shields - men forgæves. Danskeren tabte på point (en split decision; to dommere så Shields som vinder, een dommer havde Kampmann som sejrherre).

Ærgerligt for Kampmann - men godt for BetXperts tip. Kampsportsekspert Loke Barrett havde nemlig anbefalet spil på at Shields ville vinde på point. Det gav odds 2,62 og var med til at gøre det til en fin MMA-nat for Loke. Han ramte også odds 2,88 - og så betød det mindre at to andre spil (det ene lørdag aften, det andet i nat) ikke gik hjem.

I det hele taget har BetXpert fået en god start på søndagen. Nicolai Kristensens slalom-spil fra Sölden blev desværre annulleret, men i nat ramte Peter Seeberg begge sine NHL-tips (odds 2,3 og odds 2,05), og i morges ramte Martin Rasmussen odds 1,81 for et spil på at Fernando Alonso ville være hurtigere end Mark Webber i Formel 1-løbet i Korea.

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen

 

Summa summarum

Indtil videre har der været 10 eksperttips på BetXperts bord denne søndag. 4 er blevet annulleret, 1 er gået galt, og 5 er gået hjem. Tilbagebetaling: 157%.

Nydeligt efter en lørdag hvor vores 12 tips fik en mere ydmyg tilbagebetaling på 102%.

Se listen over de afviklede eksperttips her.

Fortsætter søndags-successen?

En god start på søndagen. Men fortsætter det? I skrivende stund kan vi byde på 9 fodboldtips til resten af dagen. 3 har kampstart kl. 17, de øvrige kl. 20, 21 og 22:30. Det handler om engelsk, fransk og brasiliansk fodbold.

Se listen på forsiden af BetXpert.com eller her.


 
Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.