Vi har hyret en ekstra NFL-ekspert: Grand Old Man Peter Jensen har fået selskab af Lasse Meineche. Se Lasses første eksperttip:

Søndag 19:00 Baltimore Ravens-Chicago Bears 2 3,80 

Vi ved ikke om de knæler, står eller sidder under den amerikanske nationalsang, men masser af danskere er fans af NFL, og mange af dem krydrer kampene med et bet eller to.

Her på BetXpert har vi dækket NFL i mange år – med skiftende besætninger, men siden 2008 (minus pause 2012-15) med Peter Jensen som gennemgående rorgænger. I sidste sæson og i starten af denne sæson har han været ene NFL-ekspert her på siden, men nu får han selskab af Lasse Meineche (brugertipper-navn: Meinechen).

Lasse har tidligere skrevet NFL-spilforslag for Tipsbladet og skriver pt for nyhedssitet Gulklud. Dog ikke tips – som derimod kommer BetXpert-læserne til gavn. Ind i mellem med lidt sjove udlægningstidsspunkter - Lasse befinder sig nemlig i USA dette efterår...

Vi lader ham præsentere sig selv:

Jeg er 23 år gammel og studerer Marketing and Management Communication på Aarhus Universitet. Grunden til min store passion for NFL bunder i det store skakspil det nu engang er, kombineret med hårde hits og vilde catches. Især fra et betting-perspektiv er det interessant, da man kan oddse på og finde statistikker for stort set alt. Som better synes jeg derfor ofte der kan være god værdi i at kigge efter specialspil hvor bookmakerne ofte er uenige og ikke nødvendigvis har styr på de helt små finesser, hvilket kan skabe værdien.