De 28. olympiske lege i Athen er officielt åbnet! Og her på BetXpert.com har vi samtidig åbnet for en forhåbentlig god og indbringende dækning af legene!

Via en detaljeret OL-kalender over samtlige aktiviteter under legene i Athen, og via en bred dækning i vores Ekspertpanel, vil BetXpert.com være din guide til det kommende OL.

På adressen http://www.betxpert.com/ol2004/schedule.asp kan du se en detaljeret plan for alle discipliner fra OL, ligesom vi også har samlet en komplet oversigt over alle finalerne ved OL, så du ved præcis hvornår du skal holde dig til ved den store dækning af legene på TV. Herhjemme vil DR og TV2 fylde en del af de næste ugers sendeflade med OL, ligesom Eurosport også vil sende i noget nær døgndrift.

I vores ekspertpanel har vi samlet en række eksperter, som vil varetage hvert deres område fra OL. Tennis, landevejs- og banecykling, fodbold, håndbold, svømning, basketball og atletik er blot nogle af de områder hvor vores specielle OL-team på hele 12 mand vil træde til med analyser og gode tip til det bugnende spiludbud der er lagt for dagen hos bookmakerne.

Allerede på OL´s 1. officielle konkurrencedag lørdag, skal der uddeles 13 guldmedaljer, med mændenes landevejcykling og fire svømmefinaler som de mest prominente discpliiner.

I vores OL-panel på http://www.betxpert.com/ekspert/ol har vores cykel-ekspert, Thomas Foged Thomsen, sammen med vores cykel-kyndige ATP-ekspert, Claus Albjerg, allerede gjort klar til cykelløbet med en fremragende analyse, og har tilmed fundet en rigtig flot buket af spil på lørdagens cykelløb.

Søndag skal både mændene og damerne på tennisbanerne for første gang, ligesom de danske håndboldkvinder også skal i ilden søndag aften, så allerede indenfor de første dage af OL er der heftig aktivitet - en aktivitet som med over 300 forskellige discipliner vil vare ved helt frem til legene lukker søndag d. 29. august.

Hvis du endnu ikke har nået det, så husk også at lørdag kl. 12:00 er sidste frist for vores OL-konkurrence, arrangeret i samarbejde med NordicBet*. Der er 3.000 kr. på højkant - kvit og frit til vinderne, så hvis du vil have lidt ekstra gratis spænding under OL, så husk at slå din vej forbi konkurrencen på http://www.betxpert.com/ol2004/default.asp inden fristen udløber.

Vi ønsker godt OL til alle!