Fjerde runde af Champions League-gruppespillet betyder også fjerde runde af BetXperts store CL-Challenge. Bethard leverer hver runde bonuspræmier for 5.000 kroner. Spil med her.

Efter Juventus 0-1-sejr i Manchester for to uger siden udtalte hjemmeholdets træner, Jose Mourinho, at gæsternes to midterforsvarere, Leonardo Bonucci og Georgio Chiellini, var så dygtige, at de burde undervise alle andre i, hvordan man forsvarer et fodboldmål.

Og kigger man på de nøgne tal for de tre første runder af Champions League, må man give portugiseren ret. 0 mål har italienerne lukket ind, og det er der kun et enkelt andet hold - Dortmund - der kan prale af. Den solide defensiv har sikret både italienerne og tyskerne maksimumpoint og næsten en garanteret plads videre til forårets playoff-kampe.

I den anden ende af banen er der også to klubber, der deler pladsen som Champions Leagues mest scorende hold, og ikke overraskende er det Paris SG og Barcelona. Hvor de 10 mål i Barcelonas tilfælde har placeret dem på en solid førsteplads i gruppen, har det for PSG kun rakt til en tredjeplads. Med til historien hører i den forbindelse, at seks af målene blev scoret i kampen mod Røde Stjerne, og den kamp bliver i øjeblikket undersøgt for matchfixing.

Igen i denne uge ruller BetXperts Champions League Challenge, hvor 5.000 kroner bliver fordelt mellem 10 vindere. Bethard er sponsor for konkurrencen og har i alt spyttet 30.000 kroner i puljen, som fordeles ligeligt ud over de seks gruppespilsrunder. 

Sådan deltager du

Reglerne er enkle. I hver runde af Champions Leagues gruppespil skal du i BetXperts CL-Challenge tippe for 100 enheder fordelt på mindst fem kampe. Du kan max bruge 20 enheder per kamp. Enhederne skal fordeles på markederne 1X2 og over/under 2,5 mål. 

Det er Bethard, der som sponsor leverer odds til Champions League Challenge. Man optjener point ved, at ens indsats ganges med oddset. Odds justeres løbende.  

Alle over 18 år kan deltage - også selvom man ikke bor i Danmark. Det er også muligt at være med, hvis man først kommer ind midt i en runde, og man kan også blot være med i en enkelt eller et par af runderne. Det er dog vigtigt, at der i hver runde spilles for 100 enheder, hvis man vil i betragtning til præmierne. 

Sæt dine tip til fjerde runde her.

Præmier

I hver runde er der præmier til de 10 bedste tippere, og med seks runders gruppespil giver det 60 præmievindere. Præmierne er ens hver runde, de indsættes på ens Bethard-konto, hvor de skal spilles igennem tre gange til odds 1,40. 

  1. 1.500 kroner
  2. 800 kroner
  3. 600 kroner
  4. - 10: 300 kroner

Disclaimer: Bethard og RakeTech (BetXperts ejer) er forbundet via stifterne Johan Svensson og Erik Skarp, der stiftede begge virksomheder sammen i det, der blev til Gameday Group. Erik Skarp er medlem af bestyrelsen hos RakeTech og CEO hos Bethard. Johan Svensson er medlem af bestyrelsen hos Bethard og CCO hos Raketech. De to virksomheder blev opdelt i 2016 og driver adskilte operationer. RakeTech samarbejder med et par hundrede spiludbydere, hvoraf Bethard er en af dem, mens Bethard arbejder sammen med mange affiliates. Bethard og RakeTech har adresse i den samme kontorbygning på Malta, mens BetXpert drives fra Københavnsområdet.