Finansminister Claus Hjort Frederiksen har netop fremlagt finanslovforslag for 2016. Men på trods af at alle fire blå partier til BetXpert har støttet et frasalg af Danske Licens Spil, er det ikke en del af finanslovsforslaget.

Sidste efterår - hvor Venstre var oppositionsparti - var et frasalg af Danske Licens Spil en del af partiets finanslovsudspil.

Et år senere - hvor Venstre nu er regeringsparti - er et eventuelt frasalg fraværende. Det viser det finanslovsudspil for 2016, som finansminister Claus Hjort Frederiksen netop har fremlagt.

Det kan selvfølgelig godt undre al den stund, at der i den nuværende parlamentariske situation synes at være flertal for en delvis privatisering af Danske Spil*

BetXpert skrev i begyndelsen af august måned, at alle fire partier i blå blok principielt var enige om et frasalg af den del, som hedder Danske Licens Spil, hvor blandt andet Oddset og Tips hører under. Det er den gren af Danske Spil*, som konkurrerer på markedsvilkår med andre private udbydere som Unibet* og Bet365*. Intentionen om et fraslag blev senere bekræftet af Claus Hjort Frederiksen.