Efter den fantastiske sejr over Svetlana Kuznetsova venter karrierens første kvartfinale i en Grand Slam-turnering for Caroline Wozniacki, som møder en anden kvartfinale-debutant i form af den blot 17-årige Melanie Oudin.

Spillefirmaet Betsafe.com er ikke et øjeblik i tvivl om, at Caroline Wozniacki klarer skærene, og såmænd også avancerer fra en eventuel semifinale.

”Caroline har virkelig vist fantastisk spil indtil videre, og tilmed formået at vise den psyke, som skal til for at være med blandt de allerbedste”, udtaler ansvarlig for Betsafe Danmark, Benjamin Leander, i en pressemeddelelse fra Betsafe.

I en eventuel semifinale venter enten verdens nummer 52, Kataryna Bondarenko eller belgiske Yanina Wickmayer, som er to pladser bedre placeret end Bondarenko.

”Uden at tage noget fra Carolines helt i gennem flotte præstation, så har de andre resultater også flasket sig for hende. Hun kunne have mødt topspillere som Ana Ivanovic og verdensetteren Dinara Safina, men står nu i stedet i en favoritrolle. Naturligvis er hun underdog i en eventuel finale mod Serena Williams, men alle andre spillere har hun en rigtig god chance for at slå”, siger Leander, som oplyser, at spillefirmaet vurderer, at Caroline Wozniacki ca. har 20 % chance for at vinde US Open og at Betsafe.com derfor har sat oddset til 5,00 såfremt Wozniacki vinder turneringen.

Alle odds fra Betsafe.com på Carolines US Open eventyr:

Ryger ud i kvartfinalen: 2,75

Ryger ud i semifinalen: 2,35

Ryger ud i finalen: 2,90

Vinder US Open: 5,00