Tour de France, Copa América, første runde i Superligaen og WBO-titelkamp står på BetXperts tips-program i denne weekend...

Efter små to måneders sommerpause er Superliga-bolden klar til atter at rulle når de forsvarende sølvvindere fra OB lørdag kl 17 tager imod pokalvinderne fra FC Nordsjælland i sæsonpremieren i Odense.

Fynboerne er favoritter, men vi mener alligevel at værdien skal findes i et spil på at der højest scores to mål i kampen. Selvom begge hold har lidt spørgsmålstegn i defensiven kan Nikolaj Petersen finde værdi i et spil på under 2,5 mål til odds 2,13.

Søndag afvikles fire yderliger Superliga-kampe, hvor vi har analyser og tip ude på to af dem. AC Horsens tager imod oprykkerne fra HB Køge – her anbefaler Tommy Shearer et spil på ”Den gule fare” – mens Nikolaj Petersen finder værdi i et underspil når Brøndby byder AaB op til dans i den sene søndagskamp.

Derudover byder søndagen på FC Midtjylland – Silkeborg (byd gerne ind i forumtråden) og SønderjyskE – FC København (deltag også gerne her i vores forumtråd).

Runden afsluttes mandag når oprykkerne fra AGF tager imod Lyngby.

Hvis ikke du har gjort det endnu, så husk at få læst Nikolaj Petersens optakt til Superliga-sæsonen 2011/12: http://www.betxpert.com/artikel/superligaen-2011-12-optakt

Tour de France – de høje bjerge og de flade veje

Weekendens to Tour de France-etaper er af vidt forskellig art. Lørdag venter en benhård etape i Pyrenæerne, med afslutning på Plateau de Beille, hvor Saxo Bank Sungards nuværende kaptajn Alberto Contador sejrede senest der blev kørt – i 2007, foran danske Michael Rasmussen. Samlet passeres seks bjergtoppe – én udenfor kategori, to af kategori 1, to af kategori 2 og en enkelt kategori 3-stigning. Thomas Voeckler får igen sin sag for hvis han skal beholde den gule førertrøje, og Contador ligeså hvis han skal have hentet tid på sine stærkt kørende konkurrenter.

Efter lørdagens strabadser i Pyrenæerne rammer feltet søndag det flade terræn og 15. etape byder blot på én kategoriseret stigning – kategori 4 under midtvejs på etapen – på vejen fra Limoux til Montpellier. Med hviledag om mandagen er der ingen grund til at give alt fra hverken udbrydere eller sprinterhold – mon ikke man nok engang får Lars Bak at se forrest i feltet?

Esben Billum har fem tip ude til lørdagens etape, herunder en duel mellem Schleck-brødrene hvor Esben anbefaler et spil på at lillebror Andy kommer først i mål. Jacob Nordestgaard har også et tip (mod Voeckler).

Weekendens to etaper:

14. etape: http://www.betxpert.com/tourdefrance/etaper/14

15. etape: http://www.betxpert.com/tourdefrance/etaper/15

Copa América – kvartfinalerne

Det er kvartfinaletid i Copa América og lørdag aften afvikles den første når Colombia skal op mod Peru. Her har Frank Pilantra fundet værdi i at max ét af holdene kommer på tavlen. Frank kan ligeledes byde på tips til to af de øvrige kvartfinaler – Brasilien-Paraguay og Chile-Venezuela. Klik forbi Franks side for et overblik over hans tips.

Den sidste kvartfinale – Argentina-Uruguay – afvikles kl. 1 natten til søndag. Der kan endnu at komme tip til denne kamp.

Sidst, men ikke mindst

Formstærke Loke Barrett kan lørdag aften byde på et boksetip, når Marco Huck og Hugo Hernan Garay tørner sammen i en WBO-titelkamp i cruiservægt.

Her har Loke fundet værdi i et spil på at Huck tager sejren på point eller teknisk afgørelse.

For et komplet overblik over vores eksperters tips, se http://www.betxpert.com/ekspert/tips.

Husk, også at du kan finde et overblik – inkl. odds, statistik mm. – over weekendens kampe i de største sportsgrene i vores Match Center: http://www.betxpert.com/matchcenter