Denne optakt til FCM – Røde Stjerne indeholder odds, trupnyt og bud på startopstillinger. Europa League-kampen spilles torsdag klokken 18.45. 

Her får du BetXperts optakt til FC Midtjylland – Røde Stjerne. I optakten finder du odds, trupnyt og bud på startopstillinger. FCM må for alt i verden ikke tabe kampen, hvis de skal gøre sig realistiske forhåbninger om at komme i top-2 i gruppen. Røde Stjerne har maksimumpoint og lever formentlig fint med kryds. 

Nederst i denne FCM – Røde Stjerne optakt finder du trupnyt og bud på startopstillinger. Her og nu tager vi et kig på markedets bedste odds på kampen. 

For nye spillere: Få odds 10 på enten FCM eller Røde Stjerne hos LeoVegas* 

  • Gå til LeoVegas.dk og opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Foretag en indbetaling på minimum 100 kroner
  • Spil maksimalt 100 kroner pre-match på enten FC Midtjylland eller Røde Stjerne
  • Du får vist dit boostede odds, hvis du ender med at vælge det korrekt udfald af opgøret
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med kampagnen

Få dit oddsboost lige her

Odds på FC Midtjylland – Røde Stjerne

Herunder finder du de bedste odds på FC Midtjylland – Røde Stjerne. Europa League-opgøret trilles i gang torsdag klokken 18.45 og kan følges på TV 2 Sport samt på streamingtjenesten TV 2 Play med abonnementet Favorit + Sport. 

Odds på FCM - Røde Stjerne (1X2) Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 2,46
Uafgjort 3,55
Røde Stjerne 3,10
Odds på FCM - Røde Stjerne (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland (Asian 0) 1,79
Røde Stjerne (Asian 0) 2,20
Odds på FCM - Røde Stjerne (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,10
Under 2,5 mål 1,86
Odds på FCM - Røde Stjerne (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,83
Nej 2,10
Odds på FCM - Røde Stjerne (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Marrony scorer 4,00
Pione Sisto scorer 4,50
Gustav Isaksen scorer 4,00
Evander scorer 4,35
Victor Lind scorer 4,60
Erik Sviatchenko scorer 10,00
El Fardou Ben scorer 3,60
Loïs Diony scorer 3,80
Mirko Ivanić scorer 5,00
Marko Gobeljić scorer 13,00

OBS: Odds på FCM – Røde Stjerne er fra onsdag den 20. oktober klokken 11.06. 

Odds på FCM – Røde Stjerne hos Betfair Sportsbook

Bookmakernes FCM – Røde Stjerne odds fortæller os, at selvom danskerne har fået en skidt start på Europa League, så er de favoritter mod gruppens førerhold. Bedste odds på FCM er nemlig 2,46 hos MarathonBet*, mens bedste pris på Røde Stjerne er 3,10 hos Danske Spil*

Tror du på, at de danske vicemestre atter spiller uafgjort hjemme, som det var tilfældet mod Ludogorets, får du odds 3,55 hos ComeOn*

FC Midtjylland

Bo Henriksens gode start i FC Midtjylland fortsætter derudad, og ”Ulvene” topper Superligaen med tre point ned til F.C. København. I weekenden fik holdet 2-2 ude mod FC Nordsjælland efter at have været bagud med 0-2 efter en lille halv time. 

Topscorer Júnior Brumado og indskiftede Victor Lind ville det dog anderledes, og med to kasser efter pausen sørgede de for, at FCM-comebacket var en realitet. Det hører dog med til historien, at hjemmeholdet havde store chancer for at score til både 3-0 og 3-1. 

Kampen mod FCN kostede desværre også en skade til Júnior Brumado, der ventes ude i minimum fire uger. Dermed er Bo Henriksen nødt til at få en anden aktør til at fungere som startangriberen. Det umiddelbare bud er, at den roller går til Marrony eller Victor Lind. Lidt mere om det i trupnytafsnittet.

FCM’s start på Europa League-gruppespillet er nok ikke helt tilfredsstillende – i hvert fald ikke pointmæssigt. Det er nemlig kun blevet til ét point via 1-1 hjemme mod Ludogorets og et 1-3-nederlag ude mod Braga. 

Spillet har dog være til mere end ét point. Hjemme mod Ludogorets var FCM det klart bedste hold, men formåede ikke at få kapital ud af det. Bulgarerne kom ikke frem til det store, men fik alligevel udlignet via et afrettet skud, der lidt heldigt endte for fødderne af en vågen angriber. 

Det er, hvad der kan ske, men det er selvfølgelig brandærgerligt for FCM’s muligheder for at gå videre. I udekampen mod Braga spillede FCM en fornuftig første halvleg, hvor de var foran, men efter pausen viste portugiserne klassen og straffede midtjyderne. 

Nu gælder det så hjemmekampen mod gruppens dukse, der har maksimumpoint efter de to første runder. Vil FC Midtjylland have realistiske chancer for at ende i top-2 i gruppen, så skal der død og pine en sejr i land her. 

Røde Stjerne Beograd (Crvena Zvezda)

Det bliver helt sikkert ikke nemt for FCM at få skovlen under dette Røde Stjerne-mandskab. Serberne er i superform med ti sejre og én uafgjort i deres seneste 11 kampe. I weekenden blev Kolubara nedlagt med hele 7-1 på udebane. Bevares, Kolubara ligger nummer 12 ud af 16 hold i den serbiske liga, hvorfor de nok ikke er noget at skrive hjem om. En 7-1-sejr på udebane fortjener dog altid respekt og anerkendelse.

Den ene uafgjorte kamp var på udebane mod Partizan Beograd. Netop det hold er faktisk Røde Stjernes kryptonit lige i øjeblikket. Forstået på den måde, at Partizan nemlig fører den hjemlige liga med fem point ned til Røde Stjerne, som dog har en kamp i baghånden. 

I Europa Leagues Gruppe F vandt serberne først med 2-1 hjemme mod Braga for herefter at tage til Razgrad og vinde med 1-0 over Ludogorets. Flotte resultater, som FCM-holdet må have stor respekt for. 

Røde Stjerne-truppen tæller flere kendte navne. Der er blandt andre den østrigske midterforsvarer og landsholdsspiller Aleksandar Dragović, som tidligere har spillet i Leverkusen, Leicester og Dynamo Kiev. 

Der er nok også en del Serie A-kendere, som husker navnet Filippo Falco. Offensivspilleren har optrådt i blandt andet Lecce- og Bologna-trøjen. 

Angriberen Loïs Diony har spillet for klubber som Angers, Saint-Étienne og Dijon og kan bryste sig af 123 Ligue 1-kampe med 23 mål og 13 assists til følge. 

Til sidst vil vi fremhæve angriberen Richairo Živković. Det tidligere Ajax Amsterdam-talent er blevet 25 år og har nok ikke helt fået den karriere, som han i sid tid blev spået. I 2017 tog han fra Ajax til Oostende i Belgien, hvorfra han halvandet år senere drog til kinesisk fodbold. Her befandt han sig i to forskellige klubber frem til august i år - kun lige med undtagelse en lille lejeafstikker på et halvt år til Sheffield United. 

Fælles for de fleste af de klubber, Živković har været i, er, at han har lavet mål. I de to kinesiske klubber snittede han cirka et mål i hver anden kamp, mens det for Oostende blev til 16 mål i 58 kampe.

Angriberen har spillet fire kampe for Røde Stjerne og har endnu sit første mål til gode. 

FC Midtjylland – Røde Stjerne: trupnyt

Her i optakten til FCM – Røde Stjerne får du naturligvis også seneste trupnyt. Vi lægger ud med ”Ulvene”.

FC Midtjylland
Træner Bo Henriksen må se bort fra sin angriber og delte Superliga-topscorer Júnior Brumado, der udgik med en slem skade i weekenden. FCM må også klare sig uden Jununho, der har karantæne. Herudover har den tidligere Brøndhøj- og AC Horsens-træner et fuldt hold til rådighed. 

Bud på FCM’s startopstilling mod Røde Stjerne (3-4-3):
Ólafsson; Dyhr, Sviatchenko, Dalsgaard; Paulinho, Evander, Onyedika, J. Andersson; Sisto, Lind/Marrony, Isaksen

Der er flere spændende ting at se frem til angående FC Midtjyllands startopstilling. Hvad angår pladsen i målet, har Bo Henriksen vist sig at være iskold, i og med at han fortsætter med den unge islændinge Elías Ólafsson, selvom den løntunge landsholdsreserve Jonas Lössl er klar igen. Det var i hvert fald tilfældet i weekendens kamp mod FC Nordsjælland, hvilket skabte en del debat, ikke mindst i fodboldprogrammet Onside. 

Kommer Ólafsson på bænken i dette utroligt vigtige opgør, eller får han lov til at beholde sin plads imellem stængerne? Buddet fra BetXpert er, at FCM’s målmand mod Røde Stjerne har islandsk pas. 

Hvad så med den centrale angriberplads nu hvor Júnior Brumado er ude? Skal unge Victor Lind, der har gjort det rigtig flot i sæsonen, have chancen fra start? Eller skal det være rekordindkøbet Marrony, som ligeledes kun er blevet brugt som reserve hidtil? Det er formentlig et tæt løb, men BetXpert tror på, at brasilianeren trækker det længste strå. 

Røde Stjerne
Ifølge Transfermarkt må Røde Stjerne undvære Aleksa Vukanović grundet karantæne. Offensivspilleren er imidlertid kun reserve og har slet ikke spillet i sæsonen, hvorfor hans fravær ikke har nogen betydning. 

Bud på Røde Stjernes startopstilling mod FCM (3-4-1-2):
Popovic; Pankov, Sanogo, Erakovic; Rodić, Srnic, Kaku, Gobeljic; Ivanic; Diony, Ben