Torsdag aften klokken 21.00 mødes Rangers og Brøndby på Ibrox i Europa League-gruppespillet. BetXpert bringer her udvalgte odds på Rangers - Brøndby. 

I seneste Europa League-spillerunde tabte Brøndby fuldt fortjent med 0-3 til Olympique Lyon på Parc Olympique Lyonnais. Brøndby holdt ellers stand frem til det 64. minut, men herefter gik det stærkt med Lyon-målene. Karl Toko Ekambi blev dobbelt målscorer, mens Houssem Aouar lukkede og slukkede til 3-0.


For Rangers' vedkommende gik det ikke meget bedre. Steven Gerrards tropper var en tur i Prag for at møde Sparta Prag, og det endte med et 0-1-nederlag til skotterne. Dermed står Rangers efter to kampe uden point på kontoen som det eneste hold i gruppen.  

For nye spillere: Få odds 10 på enten FCM eller Røde Stjerne hos LeoVegas* 

  • Gå til LeoVegas.dk og opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Foretag en indbetaling på minimum 100 kroner
  • Spil maksimalt 100 kroner pre-match på enten FC Midtjylland eller Røde Stjerne
  • Du får vist dit boostede odds, hvis du ender med at vælge det korrekt udfald af opgøret
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med kampagnen

Få dit oddsboost lige her

Odds på Rangers - Brøndby

Herunder finder du de bedste odds på Rangers - Brøndby, der tørner sammen i Europa League torsdag aften på Ibrox Stadium i Glasgow. Der er kampstart klokken 21.00, og du kan se kampen direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play.

Odds på Manchester United - Atalanta (1X2) Højeste odds Bookmaker
Rangers 1,54
Uafgjort 4,50
Brøndby 7,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,86
Under 2,5 2,10
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,00
Nej 1,90
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Alfredo Morelos scorer 2,40
Jermain Defoe scorer 2,40
Kemar Roofe scorer 2,48
James Tavernier scorer 3,40
Scott Wright scorer 3,75
Ianis Hagi scorer 3,80
Mikael Uhre scorer 3,95
Scott Arfield scorer 4,30
Juninho Bacuna scorer 5,00
John Lundstram scorer 5,00
Simon Hedlund scorer 5,10
Anis Ben Slimane scorer 8,00
Borna Barisic scorer 10,50
Christian Cappis scorer 11,00

Odds på Rangers - Brøndby er senest opdateret tirsdag den 19. oktober klokken 10.49.

Spil på Rangers - Brøndby hos NordicBet

De skotske værter er ikke overraskende favoritter til at vinde torsdagens Europa League-kamp mod de danske mestre ifølge bookmakerne. Du kan få odds 1,54 hos Marathonbet* på Rangers-sejr, mens Brøndby-sejr giver odds 7,00 hos Bet365*. Tror du på uafgjort, giver det odds 4,50 hos NordicBet*. Du kan i øvrigt læse alle spilforslag fra BetXperts ekspertpanel her.

Brøndby vandt i weekenden med 3-2 over Vejle i Superligaen, og det var Brøndbys anden hjemmebanesejr i træk. Vejle var ellers foran ad to omgange, men i slutfasen fik Brøndby vendt kampen til deres fordel. Blas Riveros fik langt om længe sit comeback for Brøndby i søndags, og efter bare fire minutter på banen stod han for en assist til Mikael Uhres udlignende mål. Tre minutter senere blev Christian Cappis matchvinder på et fint langskudsmål. Tre meget vigtige point for Brøndby, der med sejren nu er at finde i den vigtige top-6. 

Rangers kunne ikke leve op til favoritværdigheden i deres kamp i weekenden. Her skuffede de hjemme mod Hearts og fik 1-1. John Lundstram bragte ellers Rangers foran efter 40 minutters spil på et langskud, men i det 90. minut headede Hearts-spilleren Craig Halkett bolden i mål efter en stor fejl af Rangers-keeper Allan McGregor.

Rangers, der er forsvarende skotske mestre, topper dog stadig den skotske Premiership efter ni spillerunder. Rangers har 20 point, mens Hearts ligger lige efter med 19 point. Celtic ligger nummer fire med 16 point.

I Europa League-gruppespillet er der indtil videre spillet to runder, og her har Rangers som det eneste hold i Gruppe A lagt ud med at tabe begge deres opgør. I første kamp tabte de med 0-2 hjemme mod Lyon, mens de senest tabte med 0-1 ude mod Sparta Prag.

Brøndby fik et point i den første kamp hjemme mod Sparta Prag, mens de som nævnt tabte med 0-3 senest i Lyon.

Det er første gang nogensinde, at Rangers og Brøndby skal spille mod hinanden. De to mandskaber mødes igen i Brøndby om to uger. 

Bud på startopstillinger

RangersMcGregor - Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic - Davis, Lundstram - Hagi, Aribo, Wright - Morelos

BrøndbyMikkelsen - Rosted, Maxsø, Tshiembe - Bruus, Frendrup, Radosevic, Slimane, Mensah - Uhre, Hedlund

Rangers er blandt andre uden den finske landsholdsspiller Glen Kamara, der er ude med karantæne. Rutinerede Steven Davis starter måske inde i stedet for ham i torsdagens kamp. 

Brøndby må formentlig undvære blandt andre Mathias Greve og Rasmus Wikström i Glasgow, og måske er målmand Mads Hermansen også stadig ude. Rutinerede Thomas Mikkelsen vogtede for første gang Brøndby-buret i kampen mod Vejle. I forhold til startopstillingen kan det være, at Niels Frederiksen vælger at bringe Blas Riveros og/eller Christian Cappis fra start.