I BetXperts optakt til FCK – PAOK får du odds, trupnyt og bud på startopstillinger. Her er tale om en kamp mellem de to hold, som forventes at kæmpe om 1.-pladsen i Gruppe F i Conference League. 

Her får du BetXperts optakt til F.C. København – PAOK Thessaloniki. I optakten finder du odds, trupnyt og bud på de to holds startopstillinger. FCK har maksimumpoint efter de to første kampe, mens PAOK står med fire point. Spørgsmål er nu, om Jess Thorups mandskab kan bevare statussen med maksimumpoint efter denne kamp.

Nederst i denne F.C. København – PAOK optakt finder du trupnyt og bud på startopstillinger. Først skal vi have et overblik over markedets bedste odds på opgøret. 

For nye spillere: Få odds 10 på enten FCM eller Røde Stjerne hos LeoVegas* 

  • Gå til LeoVegas.dk og opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Foretag en indbetaling på minimum 100 kroner
  • Spil maksimalt 100 kroner pre-match på enten FC Midtjylland eller Røde Stjerne
  • Du får vist dit boostede odds, hvis du ender med at vælge det korrekt udfald af opgøret
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med kampagnen

Få dit oddsboost lige her

Odds på FCK – PAOK

BetXpert har herunder oplistet markedets bedste odds på FCK – PAOK. Kampen fløjtes i gang torsdag klokken 18.45 og kan følges på TV 2 SPORT X samt via streamingtjenesten TV 2 Play, hvor du skal have abonnementet Favorit + Sport. 

Odds på FCK - PAOK (1X2) Højeste odds Bookmaker
F.C. København 2,15
Uafgjort 3,40
PAOK Thessaloniki 3,65
Odds på FCK - PAOK (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
FCK (-1 Asian handicap) 3,45
PAOK (+1 Asian handicap) 1,35
Odds på FCK - PAOK (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,15
Under 2,5 mål 1,83
Over 3,5 mål 3,80
Under 3,5 mål 1,34
Odds på FCK - PAOK (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,95
Nej 2,00
Odds på FCK - PAOK (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Jonas Wind scorer 2,75
Pep Biel scorer 3,40
William Bøving scorer 4,30
Ísak B. Jóhannesson scorer 5,50
Jens Stage scorer 4,60
Lukas Lerager scorer 5,50
Luther Singh scorer 3,70
Kevin Diks scorer 5,80
Davit Khocholava 17,00
Chuba Akpom scorer 3,70
Diego Biseswar scorer 5,00
Omar El Kaddouri scorer 7,20
Jasmin Kurtić scorer 7,00

OBS: Odds på FCK - PAOK er fra tirsdag den 19. oktober klokken 12.23.

Odds på FCK – PAOK hos LeoVegas

Bookmakernes F.C. København – PAOK Thessaloniki odds viser, at det danske hold skal være favoritter. Bedste FCK-odds er p.t. 2,15 hos LeoVegas*, mens bedste odds på PAOK er 3,65 hos Danske Spil*. Et remis belønnes bedst hos MarathonBet*, som har odds 3,40. 

FC København

Jess Thorups FCK-mandskab har måttet nøjes med 1-1 mod henholdsvis Viborg FF og SønderjyskE i de to seneste Superliga-kampe. Bestemt ikke godkendt, når man ser sig selv som størst og bedst og gerne vil vinde mesterskabet hvert eneste år. 

Heldigvis for F.C. København er de stadig helt med i ræset om mesterskabet. Der er blot spillet 12 runder af Superligaen, og man er trods alt kun tre point efter førerholdet fra FC Midtjylland, som man endnu skal møde tre gange. Ergo har ”Løverne” stadig alt i egne hænder. 

Det har de også her i Conference Leagues Gruppe F. De to første kampe har nemlig resulteret i en 3-1-sejr ude over Slovan Bratislava og senest en 3-1-sejr hjemme over gruppens prygelknabe Lincoln Red Imps fra Gibraltar. 

I de næste to spillerunder skal holdet fra Parken så op imod de græske vicemestre fra i fjor, nemlig PAOK Thessaloniki. FCK lægger ud med at spille hjemme, og her er det utrolig vigtigt, at holdet vinder og for alt i verden ikke taber. 

Her er nemlig tale om to opgør mod det hold, som F.C. København forventes at kæmpe om gruppens 1.-plads med. Og hvorfor er det så vigtigt at blive nummer ét fremfor nummer to?

Det er det, fordi begge hold går videre til knockout-fasen, men kun gruppevinderne går direkte til ottendedelsfinalerne. Dette alt imens at toerne efter gruppespillet skal møde et hold fra Europa League i det, som kaldes knockout-round playoff. Først når denne hurdle eventuelt er klaret, er toerne klar til ottendelsfinalerne. 

FCK har en del kvaler i truppen, hvad angår skader. Helt sikkert er det, at de to nøglespillere Carlos Zeca og Rasmus Falk ikke er med. Se mere herom i trupnytafsnittet. 

Læs eventuelt mere om turneringsstrukturen og holdene i turneringen i BetXperts Conference League optakt

PAOK Thessaloniki

PAOK Thessaloniki og græsk fodbold som helhed er nok ikke det, som de fleste danske fodboldfans ved allermest om. 

Lad os derfor lige tage et hurtigt kig på nogle af PAOK-spillerne. Der er nemlig flere kendte navne i truppen. Det største navn er Shinji Kagawa. Den tidligere Dortmund- og Manchester United-spiller har imidlertid ikke været meget på banen i indeværende sæson, og træneren ser ud til at have mistet troen på ham fuldstændig. Faktisk så meget, at han end ikke er registreret til de europæiske kampe.  

I truppen finder vi også Parma-lejesvenden Jasmin Kurtić. Den centrale midtbanespiller fra Slovenien er for det meste fast mand og kan meget vel starte inde i denne kamp. Han var imidlertid ikke i truppen i weekenden, hvor man spillede 4-4 hjemme mod Volos NPS. Det vides dog ikke, om han blev sparet, havde karantæne, eller om han var skadet. 

I truppen finder vi også navne som Omar El Kaddouri, som har klubber som Napoli og Torino på cv’et, Chuba Akpom, Diego Biseswar og Nélson Oliveira. Ikke alle lige kendte navne, men de skal nok få en klokke til at ringe hos en del fodboldelskere. 

Fælles for størstedelen af de udenlandske store navne i truppen er imidlertid, at de er i 30’erne og har haft deres bedste tid rent fodboldmæssigt. Ergo kan man godt lidt sammenligne denne opgave med kampene mod de tyrkiske hold Istanbul Başakşehir og Sivasspor. Dette kom F.C. København som bekendt meget godt ud af. 

Der er dog et mindre aber dabei: Ifølge Transferfermarkt.com er PAOK’s trup 439 millioner kroner værd, mens FCK’s ligger på 352 millioner kroner.

Til sammenligning er Istanbul Başakşehirs trup i dag vurderet til 323 millioner, mens Sivasspors ligger på 205 millioner kroner. 

Ergo bør man med rette kunne forvente, at der trods alt er lidt mere kvalitet i PAOK-holdet, end tilfældet var det med de to tyrkiske mandskaber. 

FCK skal dog alligevel være favoritter på hjemmebane, men med fraværene af særligt Carlos Zeca og Rasmus Falk skal det hvidklædte hjemmehold formentlig spille op til sit bedste for at hive de tre point.  

PAOK's to første kampe i Conference League resulterede i en 2-0-sejr ude over Lincoln Red Imps og et 1-1-resultat hjemme mod Slovan Bratislava. 

Tager vi alle turneringer inkluderet, er PAOK ubesejret i de seneste syv kampe og har kun lidt ét nederlag i de seneste 11. Ergo har det græske hold fået en god optakt til mødet med FCK. 

FCK – PAOK: trupnyt

Her i optakten til FCK – PAOK får du også seneste trupnyt. Vi ser først på ”Løvernes” situation.

F.C. København
Jens Stage og Victor Kristiansen var begge i truppen til SønderjyskE-kampen i weekenden, selvom man godt var klar over, at de grundet småskavanker ikke ville komme i aktion. Der er håb for, at begge bliver klar til dette opgør, men det er endnu for tidligt at melde det ene eller det andet ud.

Den polske angriber Kamil Wilczek er ligeledes tvivlsom til opgøret.

Hvad helt sikkert er, at de to faste centrale midtbanespillere Rasmus Falk og Carlos Zeca begge er ude med skader. 

Heldigvis for Jess Thorup og FCK så får de Davit Khocholava tilbage i midterforsvaret. Georgieren afsonede karantæne i weekendens kamp mod SønderjyskE.

Bud på FCK’s startopstilling mod PAOK (4-2-3-1):
Grabara; Kristiansen, Boilesen, Khocholava, Diks; Lerager, Jóhannesson; Bøving, Biel, Stage; Wind

Bliver Victor Kristiansen ikke klar, stiller hovedstadsholdet troligt op, som det var tilfældet mod SønderjyskE; Kevin Diks på venstre back og Peter Ankersen på højre back. 

Bliver Jens Stage ikke klar, er det en mulighed, at Jess Thorup vælger samme konstellation som i weekenden; Rasmus Højlund på toppen, Jonas Wind som den hængende angriber og Pep Biel på højrekanten. 

Ideelt set fra FCK’s synsvinkel havde Luther Singh vist noget mere på nuværende tidspunkt, så han kunne gå ind og erstatte Stage 1:1, så Pep Biel kunne forblive centralt som den hængende angriber. Sydafrikaneren har dog alt andet end imponeret indtil videre, og det vil være en gedigen overraskelse, hvis han får chancen fra start i en så vigtig kamp som denne. 

PAOK Thessaloniki
Grækerne må klare sig uden midterforsvareren Sverrir Ingi Ingason, der endnu kke spillet i sæsonen, samt angriberen Nélson Oliveira. SIdstnvænte har ligeledes været meget skadesplaget i sæsonen, men startede inde i to kvalifikationskampe til Conference League tilbage i begyndelsen og midten af august. Her blev det til et enkelt mål. 

Virker navnet Nélson Oliveira bekendt, så er der nok noget om snakken. Den 30-årige angriber har tidligere optrådt 17 gange for Portugals landshold og har desuden bombet mål ind for Norwich, Reading og Benfica med flere. Seneste landskamp ligger dog tilbage i 2017, hvor han fik ni minutter, og scorede, i en VM-kvalifikationskamp hjemme mod Færøerne. 

Bud på PAOK’s startopstilling mod FCK (4-2-3-1):
Paschalakis; Vieirinha, Michailidis, F. Varela, L. Taylor; J. Kurtić, S. Schwab; Biseswar/Mitrita, D. Augusto, A. Zivković; Akpom 

Omar El Kaddouri var fast mand, inden en pådrog sig en skade. Han kom ind og fik 19 minutter i weekendens kamp. Er han klar til at spiller 60-90 minutter nu, kan han meget vel være foran både Biseswar og Mitrita i køen til at starte inde som venstre wing-angriber. 

Savner du inspiration til, hvor du skal sætte dine væddemål henne, kan du eventuelt læse BetXperts artikel om de bedste betting sider