Her får du BetXperts optakt med odds og trupnyt til FCK – Sivasspor. De to hold spiller om en plads i Conference League-gruppespillet. 

F.C. København fik et rigtig godt resultat med hjem fra Tyrkiet, da de i sidste uge vandt med 2-1. Nu gælder det hjemmekampen i Parken, hvor Jess Thorups mandskab skal gøre det flotte forarbejde færdigt. 

Nederst i optakten finder du seneste trupnyt og bud på startopstillinger til F.C. København – Sivasspor. 

Odds på FCK – Sivasspor: Det ligner dansk gruppespil

Herunder har BetXpert oplistet markedets bedste odds på FCK – Sivasspor. Opgøret spilles torsdag aften klokken 19.00 og kan følges på TV 2 Sport X og via TV 2 Play-abonnementet Favorit + Sport.

Odds på FCK - Sivasspor (1X2) Højeste odds Bookmaker
F.C. København 1,53
Uafgjort 4,35
Sivasspor 5,80
Asian handicap-odds på FCK - Sivasspor Højeste odds Bookmaker
F.C. København (-1 Asian) 1,90
Sivasspor (+1 Asian) 1,90
Over/under-odds på FCK - Sivasspor Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,72
Under 2,5 mål 2,12
Over 3,5 mål 2,85
Under 3,5 mål 1,44
Begge hold scorer-odds til FCK - Sivasspor Højeste odds Bookmaker
Ja 1,86
Nej 1,98
Odds på avancement til FCK - Sivasspor Højeste odds Bookmaker
F.C. København 1,07
Sivasspor 9,00
Målscorerodds til FCK - Sivasspor Højeste odds Bookmaker
Jonas Wind scorer 3,05
Mohamed Daramy scorer 3,95
Pep Biel scorer 4,35
Luther Singh scorer 3,30
Jens Stage scorer 6,00
Rasmus Falk scorer 5,60
Kevin Diks scorer 6,40
David Khocholava scorer 13,50
Max-Alain Gradel scorer 4,20
Leke James scorer 5,00
Isaac Cofie scorer 23,00

OBS: Odds på F.C. København – Sivasspor er fra tirsdag den 24. august klokken 11.09. Dog er målscorerodds fra onsdag den 25. august klokken 10.22. 

Spil på FCK-sejr hos NordicBet

F.C. København var det bedste hold i den første kamp og vandt da også fortjent nok med 2-1. Dog var Jess Thorups mandskab ikke bedre, end at man ikke ville kunne have rynket på næsen, hvis det kun var blevet til uafgjort. 

Nu er hovedstadsholdet så hjemme i egne vante rammer, og det skal selvsagt være en klar fordel for dem. Det mener bookmakerne selvfølgelig også. Bedste odds på FCK er således 1,53 hos NordicBet*, mens du får odds 5,80 på SIvasspor hos Mr Green*

Et remis belønnes med 4,35 hos ComeOn* og Onside Betting. 

FCK – sæsonens vigtigste kamp

Det er lidt en udslidt floskel at udnævne nærmest hver eneste kamp i en kvalifikationsturnering som ”sæsonens vigtigste kamp”. Her er vi imidlertid fremme ved den sidste kvalifikationskamp og derfor den mest afgørende af dem alle. Dermed er det velsagtens ikke helt at skyde forbi at kalde kampen for den vigtigste i sæsonen – i hvert fald indtil nu. 

De hvidklædte fra Parken har heldigvis for dem fået en formidabel optakt til dette opgør mod Sivasspor. Holdet er ubesejret i sæsonens første 11 kampe, og de seneste fem kampe er vundet, heriblandt en 2-1-sejr ude over netop Sivasspor. I weekenden blev det til en 2-0-sejr i Parken over SønderjyskE. 

Mohamed Daramy har været sæsonens store F.C. København-spiller, selvom flere har gjort sig positivt bemærkede. U21-landsholdsspilleren har med sin enorme fart driblet forbi den ene forsvarsspiller efter den anden, og det har foreløbigt resulteret i tre mål og tre assists i ti kampe. 

Søndag meddelte de dog inde fra Parken, at de er nået til enighed med Ajax Amsterdam om en transfer af den unge spiller. Det er imidlertid værd at bemærke, at hollænderne tidligst overtager Daramys evner den 27. august. Derfor forventes det, at Mohamed Daramy er at finde i FCK-truppen til denne kamp. 

Det ser mere ud til at være et spørgsmål om, hvorvidt den unge komet har sit hoved i København eller i Amsterdam. Det får vi formentlig svaret på torsdag aften. 

Selv hvis Daramy ikke rammer dagen, så er der som nævnt andre FCK-spillere, der har fået en god start på sæsonen. Her kan Pep Biel, Kevin Diks og Jonas Wind ikke mindst fremhæves. 

Sivasspor – tre nederlag på stribe

Efter en periode på 21 kampe i streg uden nederlag er Sivasspor nu løbet ind i mindre stime af tab. Holdet har nu tabt 0-1 i sæsonpremieren hjemme mod Konyaspor, 1-2 hjemme mod F.C. København og senest 1-2 ude mod Andreas Cornelius’ Trabzonspor. 

Nu skal Sivasspor så op mod et FCK-hold, som ikke har tabt i sæsonens første 11 kampe. Dermed ser det en smule sort ud for Sivasspor, som er tvunget til at nedlægge ”Løverne” her, hvis de skal avancere til Conference League-gruppespillet. 

Først og fremmest skal tyrkerne have stukket FCK-offensiven, som har scoret to eller flere mål i syv ud af de seneste otte kampe. Hvad lidt mere opmuntrende er for Sivasspor er, at københavnerne ikke har været for gode til at holde nullet. 

FCK spillede godt nok til nul i weekenden, da det blev til en 2-0-sejr over SønderjyskE, men de foregående fem opgør resulterede alle i minimum ét indkasseret mål. Sivasspor havde da også optræk til flere mål end det ene af slagsen i det første opgør. Tyrkerne er ikke mindst farlige, når de får slået høje indlæg ind til den store, nigerianske angriber Leke James. Det var da også via den opskrift, at de fik udlignet til 1-1 i sidste uge. 

F.C. København – Sivasspor: trupnyt

Her får du seneste trupnyt til F.C. København – Sivasspor. 

F.C. København
”Løverne” er nået til enighed med Ajax Amsterdam om et salg af offensivprofilen Mohamed Daramy. Den 19-årige hurtigløber forventes dog at være med i denne kamp, hvor han i så fald kommer til at spille sin sidste kamp for F.C. København. 

Den polske angriber Kamil Wilczek har grundet en skade siddet ude de seneste uger. Han er nu klar igen, men vil formentlig være at finde på bænken fra kampens indledning.

Bud på FCK’s startopstilling mod Sivasspor (4-2-3-1):
Grabara; Kristiansen, Boilesen, Khocholava, Diks; Falk, Zeca; Daramy, Biel, Stage; Wind

Sivasspor
Tyrkerne må ligesom i sidste uge formentlig undvære Aaron Appindangoyé (midterforsvarer) og Pedro Henrique (offensivspiller). 

Appindangoyé havde formentlig startet inde, havde han været klar. Sagen er dog den, at han endnu ikke har spillet i denne sæson. Han var fast mand i fjor, men skader gjorde, at han kun spillede 13 Süper Lig-kampe. Ergo har man nok vænnet sig til at spille uden ham. 

Henrique spillede 90 og 84 minutter i de to første Conference League-kvalifikationskampe, hvorefter han pådrog sig en skade. Derfor var han ikke med i de tre seneste Conference-kampe og var heller ikke med i de to første kampe i den hjemlige liga. Brasilianeren var fast mand i sidste sæson, hvor han bidrog med otte mål og to assists i 33 Süper Lig-kampe. 

Altså ser det ud til, at tyrkerne må undvære to faste spillere. 

Bud på Sivasspors startopstilling mod FCK (4-1-4-1):
Vural; Ciftci, Osmanpasa, Altinay, Oguz; Cofie; Gradel, Arslan, Azubuike, Kayode; L. James