Med Brøndbys tilbagekomst til den absolutte top i Superligaen, så er der igen lagt op til et intenst New Firm, der giver forhåbninger om både nerve, intensitet, stemning på tribunerne og høj kvalitet på banen. Det er de øjeblikkelige nr. 1 og nr. 2, der tørner sammen, og vi giver her et overblik over de bedste odds på kampen.

Brøndby vendte sidste sæson tilbage i den absolutte top af Superligaen, da de længe lignede en ny dansk mester, men snublede til allersidst og måtte nøjes med sølv. Til denne sæson har de hentet mange nye ansigter, og truppen ser måske endda endnu stærkere ud nu.

FC København skuffede sidste sæson stort med en femteplads, hvor de aldrig var i nærheden af mesterskabet. Her led de meget under afgangen af flere markante profiler, men i løbet af sæsonen hentede de blandt andet Viktor Fischer, og til denne sæson har de oprustet endnu mere med eksempelvis Dame N'Doye og Andreas Bjelland.

Begge hold er startet sæsonen godt, hvor FCK efter et choknederlag til Horsens i premieren har hentet maksimum point i de resterende kampe uden at lukke mål ind. Brøndby er til gengæld ubesejrede efter deres fire kampe, og selvom det ikke er blevet til nogle storsejre, så har de set solide ud og hentet resultater, selv når spillet ikke har været helt flydende. Det er derfor rækkens nr. 1 og nr. 2, der tørner sammen i Parken, og en eventuelt. vinder vil efter kampen indtage førstepladsen.

FC København - Brøndby IF

Bookmakerne forventer en tæt kamp mellem de to danske storklubber, men primært grundet hjemmebanen anses FCK som små favoritter. Begge hold kommer fra midtugekampe i det østeuropæiske, der kan give lidt trætte ben, men de flotte udesejre må til gengæld giver lidt ekstra kræfter og moral.

Udvalgte specialspil til sæsonens første New Firm

Vanen tro er dette et af de mest imødesete opgør i den danske Superliga, og derfor har bookmakerne også mange forskellige spilvarianter på kampen. Herunder er samlet nogle af de mere gængse spilvarianter samt nogle lidt mere specielle af slagsen.

Udvaglte specialspil

Bedste odds Bookmaker  
Begge hold scorer - Ja: 1,81  
Begge hold scorer - Nej: 2,10  
       
Over 10,5 hjørnespark 1,67  
Under 10,5 hjørnespark 2,10  
       
Flest hjørnespark - FCK: 1,94  
Flest hjørnespark - Lige mange 7,50  
Flest hjørnespark - Brøndby 2,15  
       
FC København vinder til nul - Ja: 4,00  
FC København vinder til nul - Nej: 1,22  
       
Brøndby vinder til nul - Ja: 5,30  
Brøndby vinder til nul - Nej: 1,14  
       
Rødt kort i kampen - Ja: 4,75  
Rødt kort i kampen - Nej: 1,16  
       
Første mål scores direkte på frispark 22,00  

Odds er senest opdateret den 9. august kl. cirka 21:30.