Vi har samlet de bedste odds til F.C. Københavns kamp på torsdag, hvor de skal i aktion i Europa League-kvalifikationen mod Piast Gliwice. SønderjyskE skal på en hård prøve ude mod tjekkiske Viktoria Plzeň.

F.C. København skal have gruset ud af maskinen inden torsdagens meget vigtige Europa League-kvalifikationskamp hjemme i Parken mod polske Piast Gliwice. ”Løverne” har startet sæsonen ud med to Superliga-nederlag samt en ikke alt for overbevisende sejr mod IFK Göteborg i anden runde af Europa League-kvalifikationen. 

Ståle Solbakken er dog en sand mester i at få sit FCK-hold igennem kvalifikationen, og ikke mindst derfor er hans hold store favoritter til at vinde kampen mod Piast Gliwice.

F.C. København har været i et europæisk gruppespil i 13 ud af de seneste 14 sæsoner, og det vil være en kæmpe fiasko, hvis det ikke lykkes endnu en gang. Holdet er begunstiget af at spille på hjemmebane i de to sidste kvalifikationsrunder. Normalt spiller holdene mod hinanden to gange, hjemme og ude, men grundet COVID-19-situationen spiller man i år kun ét opgør i Europa League-kvalifikationen. Her har de danske vicemestre vundet i lodtrækning og får dermed fordel af hjemmebane i de to sidste kvalifikationsrunder. 

Klarer ”Byens Hold” sig frem til næste og sidste runde, skal de møde vinderen af opgøret mellem kroatiske HNK Rijeka og ukrainske Kolos Kovalivka. 

For alle spillere: Få odds 4,00 på Viktor Fischer-scoring hos Onsidebetting 

 • Gå til Onsidebettings hjemmeside og opret dig eller log ind - det tager under 5 minutter
 • Spil på oddsboostet "Viktor Fischer scorer i kampen" til odds 4,00 i opgøret F.C. København - Piast Gliwice
 • Du finder spillet under "Onside Specials" i menuen til venstre
 • Der ligger også andre spil under "Onside Specials", og du kan frit spille på dem alle
 • Eventuelle gevinster er fritaget for omsætningskrav
 • Tilbuddene er for alle Onsidebetting-kunder, eksisterende såvel som nye

Spil på Viktor Fischer-scoring hos Onsidebetting

FC København – Piast Gliwice: De bedste odds på kampen

Herunder kan du se de bedste odds på opgøret mellem FCK og Piast Gliwice. Som nævnt skal det hele kun afgøres over én kamp, som det også var tilfældet med FCK’s opgør mod IFK Göteborg. 

Hvilket hold vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
F.C. København 1,48
Uafgjort 4,60
Piast Gliwice 12,00
Scores der over eller under 2,5 mål? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,82
Under 2,5 mål 2,05
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,05
Nej 1,78
Hvilket hold går videre? Højeste odds Bookmaker
F.C. København 1,20
Piast Gliwice 4,50

OBS: Odds er fra mandag den 21. september klokken 13.21.

FCK tabte i weekenden med 1-2 hjemme mod Brøndby. Indsatsen var betydelig bedre, end det var tilfældet i sæsonpremieren ude mod OB, hvor det blev til et 2-3-nederlag. Dermed går det stille og roligt den rigtige vej for Ståle Solbakken og kompagni. 

Imellem de to Superliga-nederlag spillede de hvidklædte ude på IFK Göteborg i anden runde af kvalifikationen til Europa League. Også her var præstationen en del bedre end i OB-kampen. Det var alligevel lidt skuffende, at holdet fra hovedstaden ikke for alvor formåede at sætte et middelmådigt svensk hold på plads. 

Københavnerne skulle komme bagud, før de livede op. Først her kom den sidste fandenivoldskhed frem i holdet, og indskiftede Robert Mudražija var med en scoring og et oplæg stærkt medvirkende til, at F.C. København undgik den store fiasko. 

Så selvom der er forbedringer at spore i spillet, og holdet kommer flot tilbage både i OB- og IFK-kampen, så er der altså lidt grus i FCK-maskinen for tiden. Det er ikke et hold, der bare tromler henover modstanderne, som vi tidligere har set det. 

Holdets og ikke mindst Ståle Solbakkens europæiske rutine og know-how burde dog vise sig nok mod sidste sæsons bronzevindere i Ekstraklasa. Piast Gliwice er slet ikke lige så vante med at spille i Europa, som FCK er det. Tre gange tidligere har de været i Europa League-kvalifikationen, og alle gangene er de røget ud i anden runde.

I 2013/2014 måtte de strække våben mod Qarabag efter samlet 2-2 og efterfølgende forlænget spilletid, hvor aserbajdsjanerne scorede til 3-2. I 2016/2017 blev endestationen IFK Göteborg, som besejrede polakkerne med 3-0 i Polen og spillede 0-0 i Sverige. I sidste sæson viste lettiske Riga FC sig for værende en for stor mundfuld, hvilket de i øvrigt også næsten var for F.C. København, men det er en anden snak. 

Værd at bemærke er, at i alle tre filfælde blev anden kvalifikationsrunde endestationen for Piast Gliwice. Og mindst lige så bemærkelsesværdigt er det, at de i alle tilfældene trådte ind i anden kvalifikationsrunde. Ergo formåede de ikke at slå nogen som helst hold ud. 

Det har de dog formået i denne sæson, hvor de trådte ind i første runde. Her slog de Dynamo Minsk med 2-0 i Hviderusland. I anden runde blev det til en 3-2-sejr hjemme mod østrigske TSV Hartberg. Dermed har Piast Gliwice allerede gjort det bedre end nogensinde før i Europa League-kvalifikationen. 

Polakkernes hidtidige modstandere kan dog ikke måle sig med de danske vicemestre. Hertil kommer, at Piast Gliwice også har fået en lidt lunken start på den nye Ekstraklasa-sæson. Holdet ligger nummer 15 ud af 16 hold, og det er indtil videre blevet til to nederlag samt en enkelt uafgjort ude mod ligaens bundhold. 

Målscorerspil til FCK - Piast Gliwice

Vi har også fundet markedets bedste odds på kampens målscorere. 

Hvem scorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Kamil Wilczek scorer 2,15
Kamil Wilczek scorer ikke 1,62
Jonas Wind scorer 2,55
Jonas Wind scorer ikke 1,46
Viktor Fischer scorer 3,00
Viktor Fischer scorer ikke 1,33
Rasmus Falk scorer 5,80
Robert Mudražija scorer 5,90
Carlos Zeca scorer 8,80
Victor Nelsson scorer 18,00
Piotr Parzyszek scorer 4,40
Jakub Swierczok scorer 5,10
Kristopher Vida scorer 7,00

OBS: Odds er fra mandag den 21. september klokken 13.41.
OBS: Bemærk vedrørende spil på målscorere hos Danske Spil*: Der er en samlet oversigt med odds på potentielle målscorere nederst, når du går ind under fanen "Spillere". Herudover er der øverst mulighed for at spille både på "Ja" og "Nej", med mht. om en given spiller scorer eller ej. Her er oddset højere på et positivt udfald, det det er tilfældet i menuen nederst. 

Spil på målscorere i FCK - P. Gliwice hos Oddset

Kamil Wilczek har på trods af FCK's lidt vaklende sæsonstart haft rigeligt med personlig succes. Han scorede således to mål i sin debutkamp mod OB. I den efterfølgende kamp mod IFK Göteborg brændte han et par store chancer, hvilket også var tilfældet mod Brøndby. Han kom dog på måltavlen mod sin tidligere klub, og derfor står han noteret for tre mål i tre kampe for F.C. København. 

Piast Gliwice har indtil nu scoret fem mål i Europa League-sæsonen, og det har været fem forskellige spillere, der har scoret. Én af dem er Jakub Swierczok, som Danske Spil* vist ovenfor udbyder odds 5,10 på. Polakkerne har endnu ikke scoret i ligaen, selvom de har spillet tre kampe. 

Trupnyt og startopstillinger

F.C. København ventes atter at være uden Nikolaj Thomsen og Nicolai Boilesen. I weekendens kamp mod Brøndby var Andreas Bjelland og Guillermo Varela desuden heller ikke i truppen. FCK har ikke meldt noget ud om årsagen hertil. 

I skrivende stund er der ikke de store nyheder at finde om det polske hold. I hvert fald ikke hvis man ikke er polsktalende. Vi opdaterer polakkernes trupnytsituation i løbet af ugen. Det kan dog nævnes, at holdets anfører, spanske Gerard Badía, kun har deltaget i to ud af holdets hidtidige fem kampe i sæsonen. Han fik 72 minutter mod Dynamo Moskva og 70 minutter i 0-1-nederlaget hjemme mod Pogon Szczecin. Spanieren har ikke fået minutter i nogle af holdets seneste to kampe. 

Bud på startopstillinger:

F.C. København (4-4-2):
Johnsson; Bengtsson, Sigurdsson/Bjelland, Nelsson, Bartolec; Fischer, Zeca, Mudražija, Falk; Wind, Wilczek

Det er meget svært at spå om FCK’s startopstilling for tiden. Ståle Solbakken døjer med at finde den bedste konstellation, hvorfor der er en forholdsvis stor udskiftning på holdet. I forhold til ovenstående bud på en startopstilling kunne man også bytte rundt på Rasmus Falk og Robert Mudražija, således den tidligere OB-spiller kommer ind ved siden af Zeca. 

En anden mulighed, hvis FCK-manageren ønsker lidt flere muskler på den centrale midtbane, er at sætte Jens Stage ind ved siden af Zeca og dermed smide Falk ud på højrekanten. 

Piast Gliwice (4-4-1-1):
Plach; Kirkeskov, Czerwinski, Malarczyj, Huk; Vida, Sokolowski, Jodlowiec, Konczkowski; Lipski; Parzyszek

Ovenstående startformation var den, Piast Gliwice stillede med i seneste runde hjemme mod TSV Hartberg. Bemærk som tidligere nævnt, at holdet var uden anfører Gerard Badía. 

Viktoria Plzeň – SønderjyskE: Oddsene indikerer svær opgave for danskerne

SønderjyskE vandt DBU Pokalen i sidste sæson, og derfor har de gjort sig fortjent til at træde ind i Europa Leagues tredje kvalifikationsrunde. Her venter der imidlertid en yderst svær opgave, når de skal en tur til Tjekkiet og møde Viktoria Plzeň. 

De lyseblå gjorde det dog godt, da de i 2016 var i kvalifikationen til Europa Leauge. Ved den lejlighed var de sølle fem minutter plus tillægstid fra at komme i gruppespillet. De manglede kun den sidste hurdle i form af Sparta Prag. Efter at have spillet 0-0 i Haderslev tog de gæve sønderjyder til Tjekkiets hovedstad og leverede en pragtpræstation. 

På mål af først Mikael Uhre efter 34 minutter og siden Troels Kløve efter 39 minutter kom det undertippede danske hold foran med 2-0 og stod nu i en meget gunstig position til at komme i gruppespillet. 

Skæbnen var dog hård ved de lyseblå. Sparta Prag nåede lige akkurat at reducere inden pausen, og efter 68 minutter kom udligningen. Ved stillengen 2-2 havde SønderjyskE faktisk et par gode tilbud til at lukke ballet, men den sidste skarphed manglede. 

I stedet kunne hjemmeholdets Jakub Brabec med fem minutter tilbage af den ordniære spilletid gøre det til 3-2, og dermed endte tjekkerne i Europa League-gruppespillet. 

For alle spillere: Få odds 12 på, at SønderjyskE holder nullet mod Viktoria Plzeň 

 • Gå til Onsidebettings hjemmeside og opret dig eller log ind - det tager under 5 minutter
 • Spil på oddsboostet "SønderjyskE holder målet rent" i opgøret Viktoria Plzeň - SønderjyskE til odds 12,00
 • Normalodds for spillet er 8,00
 • Du finder spillet under "Fodbold Specials" i menuen til venstre
 • Der ligger også andre spil, og du kan frit spille på dem alle
 • Eventuelle gevinster er fritaget for omsætningskrav
 • Tilbuddene er for alle Onsidebetting-kunder, eksisterende såvel som nye

Spil på SønderjyskE-clean sheet hos Onsidebetting

Herunder har vi samlet de bedste odds på opgøret mellem Viktoria Plzeň og SønderjyskE. 

Hvilket hold vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Viktoria Plzeň 1,40
Uafgjort 5,25
SønderjyskE 8,20
Scores der over eller under 2,5 mål? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,57
Under 2,5 mål 2,40
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,87
Nej 2,00
Hvilket hold går videre? Højeste odds Bookmaker
Viktoria Plzeň 1,16
SønderjyskE 5,00
Målscorere Højeste odds Bookmaker
Jean-David Beauguel scorer 2,00
Adriel Ba Loua scorer 2,75
Anders K. Jacobsen scorer 4,20
Alexander Bah scorer 8,80

OBS: Odds er fra mandag den 21. september klokken 14.03.

Spil på V. Plzeň - SønderjyskE hos Betfair

Det tjekkiske hold er vant til at spille i Europa. Det har således været i Champions League-gruppespillet tre gange siden 2011/2012-sæsonen. Senest i 2018/2019. To gange er det lykkedes at blive treer i gruppen og dermed gå videre til knald-eller-fald-kampene i Europa League. 

Herudover har holdet været i Europa League-gruppespillet fem gange siden 2012/2013-sæsonen. Tre af gangene har de formået at gå videre. 

Ovenstående bedrifter står i skarp kontrast til SønderjyskE, der slet ikke er vante med at spille europæisk fodbold. Holdets træner, Glen Riddersholm, forholder sig imidlertid også rimelig realistisk overfor sønderjydernes muligheder i opgøret.

“Vi er underdogs, og det ligger måske ganske godt til vores klub. Det vil være en mindre sensation, hvis vi tager til Tjekkiet og vinder,” lyder vurderingen til B.T.

SønderjyskE-træneren har lavet sit forarbejde, og han ser blandt andet muligheder på kontraangreb.

”Jeg har scoutet dem, og selvfølgelig har vi muligheder. Kan vi ramme dagen og være dygtige i vores forsvarsspil og omstillinger, så er der nogle muligheder."

Viktoria Plzeň er startet fornuftigt ud på den nye sæson. Holdet tabte ganske vist med 1-3 mod AZ Alkmaar efter forlænget spilletid i kvalifikationen til Champions League, men i ligaen er det begyndt godt. Her har de vundet tre ud af fire kampe og indtager p.t. rækkens 3.-plads. Den gode start skal ikke mindst krediteres angriberen Jean-David Beauguel. Han har scoret tre mål i fire kampe. Næsttopscorer er Adriel Ba Loua, som står noteret for to fuldtræffere. 

SønderjyskE har fået en blandet start på sæsonen. I Superliga-premieren nedlagde man mestrene fra FC Midtjylland med 2-0 på eget græs. I weekenden kom holdet så lidt ned på jorden igen, da det tabte med 1-4 ude mod oprykkerne fra Vejle. Alexander Bah scorede til 1-0 mod FCM, mens Anders K. Jacobsen fik udlignet til 1-1 mod Vejle. 

For alle spillere: Få odds 6,50 hos Onsidebetting på, at FCK og SønderjyskE går videre 

 • Gå til Onsidebettings hjemmeside og opret dig eller log ind - det tager under 5 minutter
 • Spil på oddsboostet "Både FCK og SønderjyskE kvalificerer sig til næste runde" til odds 6,50
 • Du finder spillet under "Fodbold Specials" i menuen til venstre
 • Der ligger også andre spil, og du kan frit spille på dem alle
 • Eventuelle gevinster er fritaget for omsætningskrav
 • Tilbuddene er for alle Onsidebetting-kunder, eksisterende såvel som nye

Spil på dansk EL-succes hos Onsidebetting

OBS: Vi opdaterer med trupnyheder for de to hold senere på ugen. Vi skal nok gøre opmærksom på det i forum, når vi har opdateret.