Efter en sæson med langt fra overbevisende resultater, nationalt som i Europa, tager Betsafe.com nu konsekvensen og sætter FC København fra tronen som DM-favorit. OB er nyt førstevalg, med Brøndby lige i haserne.

De to hold spillede 0-0 i weekendens kamp i Parken, hvor FC København fortsatte de mellemfornøjede takter fra de sidste par måneder, hvor spillet bestemt ikke har været prangende. Skulle kampen have haft en vinder var OB et naturligt valg, og taget in mente, at FC København led et forsmædeligt 1-3 nederlag til St. Etienne i UEFA Cuppen forleden, så tager oddssætter og Country Manager i Betsafe, Benjamin Leander, nu konsekvensen og giver markedets suverænt bedste odds på ”Byens hold”.

”FC Københavns imponerende præstationer i år kan tælles på en meget lille babyhånd. Selvom tabellen aldrig lyver, har spillet på ingen måde været et mesterhold værdigt, og med tanke på OB og Brøndbys takter den sidste måneds tid virker det naturligt at konkludere, at FC København bare ikke er ligaens bedste hold for tiden” udtaler Leander, som til gengæld roser OBs høje bundniveau:

”OB vinder nu kampene selv på en dårlig dag. Djiby Fall er en fantastisk joker, som kan afgøre kampene egenhændigt, og har løst det evige problem i Ådalen; At OB ikke scorer nok. Samtidig er OB også en klub i rivende udvikling udenfor banen, så om nødvendigt har de råd til at forstærke sig med en eller to klassespillere”, lyder analysen.

Betsafe.com startede i odds 1,90 på FC København, men har nu sat det helt op i markedets suverænt højeste 2,35. Ny favorit er i stedet OB til 2,10, med Brøndby halsende efter til odds 3,75.

”Brøndby har fundet de takter, som gjorde dem til en seriøs guldkandidat for et par år siden. Michael Krohn-Dehli er en kommende SAS Liga profil, Ousman Jallow scorer de mål han er købt ind til, og Stephan Andersen har slået Jesper Christiansen af som reservemålmand på landsholdet. Jeg ville ikke vide mig for sikker, hvis jeg var FCK, selvom de slog Brøndby med 17 point sidste sæson”, konkluderer Leander, der afslutningsvis oplyser, at de forsvarende danske mestre fra AaB, som startede i odds 8,00 nu er at finde helt oppe i odds 600

”Uanset hvilken redningsmand AaB finder til trænerposten, er de færdige i mesterskabskampen. 15 point efter OB efter blot en tredjedel af sæsonen siger vist det hele. Generelt ser det ikke alt for godt ud for de jyske hold, som ellers tog de to første pladser sidste sæson”, afslutter Country Manageren.

Betsafes relancerede SAS Liga-vinderodds:

1. OB 2,10
2. FC København 2,35
3. Brøndby 3,75
4. FC Midtjylland 10,00
5. Randers FC 200,00
6. AaB 600,00
7. AGF 600,00
8. FC Nordsjælland 600,00
9. Vejle 1000
10. Esbjerg 1000
11. AC Horsens 2000
12. Sønderjyske 2000