Der er gang i den politiske mølle i Danmark for tiden. Naser Khader er fortid i Liberal Alliance, mens hans tidligere partifælle fra tiden i det Radikale Venstre, Simon Emil Ammitzbøll (også kendt fra kultholdet FC Zulu)er fremtiden i det nystiftede parti Borgerligt Centrum. Spillefirmaet Betsafe.com har dog ikke troen på, at nogle af dem vil markere sig i dansk politik fremover.

Borgerligt Centrum bliver Danmarks 12. parti, men intet tyder på, at de kommer til at lide en anden skæbne end Kristendemokraterne, Fremskridtspartiet og Retsforbundet, som pt. er de eneste af de 12 partier, som ikke har en plads i Folketinget. Spørger man oddssætter og Country Manager i Danmark, Benjamin Leander, så er chancerne for Ammitzbøll-succes små:

"For at få vind i sejlene i politik skal man komme med noget revolutionerende og med minimum ét kendt navn. Nok er Simon Emil Ammitzbøll en farverig fætter, men der er alligevel langt fra at trække FC Zulus gule trøje over hovedet, til at stå i spidsen for et nyt politisk parti. Liberal Alliance (Tidl. Ny Alliance) er vel det bedste eksempel på, hvor svært det er at komme ind fra sidelinjen", udtaler Leander, som har sat spil op på, hvorvidt Borgerligt Centrum vil være over spærregrænsen ved næste folketingsvalg. Et nej giver mikroskopiske 1,02, mens der er hele 10 gange pengene, såfremt Ammitzbøll vinder danskernes gunst.

Apropos Liberal Alliance er stifter Naser Khader blevet sat på porten. Også i denne forbindelse kan man få spænding for pengene, hvis man kan gætte hvor Naser Khaders fremtid ligger. Et job som Henrik Qvortrups medkommentator på TV2 er bedst betalt med 500 gange pengene igen, ligesom en indmeldelse i Dansk Folkeparti giver 10.000 kroner for en flad tyver. Tager Khader til Borgerligt Centrum er der odds 7,50 at hente, mens der er mere spinkle odds 3,50 i tilfælde af, at Khader bliver valgt ind som løsgænger i Folketinget.

Odds fra Betsafe på Ammitzbøll og Khader

Borgerligt Centrum over spærregrænsen ved næste Folketingsvalg
JA - odds 10
NEJ - odds 1,02

Næste skridt for Naser Khader (som valgt folketingsmedlem)
Løsgænger i Folketinget: 3,50
Melder sig ind i Borgerligt Centrum: 7,50
Melder sig ind i Dansk Folkeparti: 500,00
Bliver Henrik Qvortrups medkommentator på TV2: 500,00