FCK’s træner Hans Backe sidder måske ikke så fast i sædet, som de fleste tror – dog er Viggo Jensen fra Silkeborg med odds 2.75 suveræn nummer et på listen over næste trænerskifte i SAS-ligaen.

Et spørgsmål, der traditionelt beskæftiger mange fodboldentusiaster er, hvilken træner der i foråret får den første fyreseddel i den danske superliga. Expekt*.com har nu odds på den næste trænerfyring i SAS-ligaen og der er mange overvejelser som spiller ind, når der skal sættes odds på sandsynligheden for en fyreseddel, udtaler Country Manager hos Expekt*.com, Claus Rademacher. ”Holdets resultater, klubbens størrelse samt hvor vellidt træneren er, har normalt stor betydning”. At Viggo Jensen fra Silkeborg anses som den mest sandsynlige næste fyring er nok ikke en overraskelse, set i lyset af holdets resultater samt ansættelsen af den tidligere Silkeborg-spiller Morten Bruun som sportschef.

At Hans Backe fra FCK er nr. to på listen vil dog være en overraskelse for mange – men dels er Hans Backe traditionelt et ”populært” spilleobjekt, hvorfor odds derfor nødvendigvis må være lavere på ham – og dels motiverer Rademacher oddssætningen med det faktum, at tålmodigheden, og dermed den ”line” træneren får af klubledelsen, naturligt må være meget kortere i en storklub som FCK end andre steder.

Andre trænere, der befinder sig i farezonen er ifølge Rademacher de to trænerpar fra hhv. Herfølge (grundet dårlige resultater) og OB (har tidligere haft problemer mellem hold og trænerne) – mens Michael Laudrup ifølge Expekt*.com er superligaens pt. mest ”urørlige” træner.

Odds-listen er ikke kun en fyrings-liste, men også samtidig en liste over, hvilken træner der først forlader sit hold – så hvis landsholdets pauvre resultater fortsætter, er Michael Laudrup måske et profitabelt spilleobjekt, hvis han nu skulle gå hen og få et andet attraktivt jobtilbud…

Odds på SAS-ligaen
Du kan finde flere odds på SAS-ligaen på Expekt*.com. Foruden odds på næste trænerskfite er der blandt andet odds på ligavinder, nedrykning, oprykning, topscorer, flest points i foråret m.m.