Hvad blev der mon egentlig af Ariel Ortega - ham den lille, finurlige hjulbenede argentiner, der engang blev udskreget som den nye Maradona (dvs Messias)? Tjah, efter at have floppet i Italien tog han til Spanien, igen uden den store succes, og derefter hjem til Argentina. Så var der et ophold i tyrkiske Fenerbahce, der imidlertid mundede ud i en FIFA-karantæne på halvandet år, fordi Ortega deserterede før kontraktens udløb. I august i år begyndte han at spille igen i hjemlandet - og hér er det så, at min pointe endelig kommer:

Ortega spiller nemlig for Newell´s Old Boys, som fører den argentinske Apertura og er den ene part i en kamp, der spilles i dag kl. 16. En kamp, som er genstand for et spændende tip fra vores nye aspirant udi argentinsk fodbold, Jess Smergel-Krog. Old Boys skal på udebane møde Boca Juniors, som ifølge Jess kun har een ting i tankerne, nemlig kvalifikation til finalen i Copa Libertadores. Der er derfor al mulig grund til at tro, at Boca vil spare diverse stamspillere.

Kampen er af samme grund blevet strøget af programmet hos de fleste bookies, men kunne lørdag aften stadig findes hos bl.a. Betfair* og Unibet*.

Læs den argentinske analyse hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/kval/#43069