Det er to engelske mastodonter i krise, når Manchester United og Chelsea tørner sammen i aften kl. 18:30. Pep kampen op med Bet365*'s 250 kroner risikofrie livebet.

Hvis du vil have succes med din betting og skabe overskud på den lange bane, så er der ingen vej udenom:

Bet365*'s risikofrie livebet på 250 kroner bør du spille hver gang, den tilbydes. Og det gør den nu igen til aftenens engelske stormøde mellem Manchester United og Chelsea.

To normale tophold, men i aften er der tale om et opgør mellem to mastodonter i dyb krise.

Chelsea har for nyligt fyret Jose Mourinho, ligesom det meget sandsynligt kan blive Louis van Gaals sidste kamp i spidsen for de 20-dobbelte mestre.

Meget er på spil, og det kan næsten kun blive en yderst interessant kamp. Ekstra krydderi til kampen får du med Bet365*'s risikofrie livespil. Det er helt simpelt: Spil på kampen prematch og lav et risikofrit livebet til kampen på tilsvarende beløb op til 250 kroner.

Sådan gør du:

  • Tryk på Bet365 her - eller gå til kampagnen via linket nederst. Placér et single før-kampvæddemål på kampen mellem Manchester United og Chelsea, og så giver Bet365 dig et risikofrit live-væddemål på kampen til samme værdi (max 250kr).
  • Dit risikofrie liveodds-væddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde, og hvis dit FØRSTE liveodds-væddemål tabes, refunderer Bet365 denne indsats op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr).
  • Tilbagebetalinger krediteres indenfor to timer fra kampens afslutning.
  • Regler og vilkår gælder.

Mandag 28. december. 18:30

Manchester United Uafgjort Chelsea
2,50 3,30 3,10
Bet365
Bet365 Bet365